«Εγκληματική οργάνωση» οι… Γαλάτες της Ιερισσού

Skouries-xrisos-Xalkidiki-280x250Είκοσι τρεις κάτοικοι του χωριού και 4 Θεσσαλονικείς έλαβαν κλήσεις για να εμφανιστούν την Παρασκευή ενώπιον της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης .

Την ώρα που οι απηνείς διώκτες του εγκλήματος εξαπολύουν – υποτίθεται – ανθρωποκυνηγητό κατά των ναζί, είναι οι Ιερισσιώτες πάλι που βρίσκονται αντιμέτωποι με τον Νόμο ως δυνάμει τρομοκράτες.

Είκοσι τρεις κάτοικοι του χωριού και 4 Θεσσαλονικείς έλαβαν σήμερα (Τρίτη) κλήσεις για να εμφανιστούν την Παρασκευή ενώπιον της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης. Είναι η… τέταρτη κατά σειρά τρομοκρατική οργάνωση που εμφανίζεται στην Χαλκιδική!

Οι 22 ελέγχονται για: κατασκευή – προμήθεια και κατοχή όπλων και εκρηκτικών υλών, βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συρροή, διακεκριμένη φθορά ξένης ιδιοκτησίας, διατάραξη κοινής ειρήνης (με την επιβαρυντική περίσταση του κουλονόμου).

Τα περιστατικά για τα οποία καλούνται να εξηγήσουν την πιθανή συμμετοχή τους έλαβαν χώρα από τις αρχές Μαΐου έως και τα τέλη Αυγούστου στην περιοχή «Λάκκος Καρατζά» του όρους Κάκαβος στη Μεγάλη Παναγία, καθώς και στην ευρύτερη περιοχή της Ιερισσού Χαλκιδικής. Η «εγκληματική οργάνωση» βαρύνεται κατά την αστυνομία με τον τραυματισμό 4 αστυνομικών κι επιθέσεις εναντίον εργαζομένων της «Ελληνικός Χρυσός» και κατοίκων που «δεν αντιτίθενται στην επένδυση».

«O υπουργός επιχειρεί να ταυτίσει τους ναζί δολοφόνους του Φύσσα με τους αντιστεκόμενους κατοίκους της Χαλκδικής», δηλώνει στην «Εφ.Συν» από την ομάδα των συνηγόρων ο Γιώργος Κυρίτσης. «Κατασκευασμένες κατηγορίες» καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ δια της τοπικής βουλευτίνας του. Μιλώντας στην «Εφ.Συν.» η Κατερίνα Ιγγλέζη κάνει λόγο για χειραγώγηση της ΕΛ.ΑΣ.: «Η Ελληνική Αστυνομία καθοδηγούμενη από τη θεωρία των συμβούλων και συνεργατών του πρωθυπουργού για την ύπαρξη «δύο άκρων», στοχεύει για άλλη μια φορά το κίνημα των κατοίκων της Χαλκιδικής».

Αναλυτικά το ρεπορτάζ της Ντίνας Δασκαλοπούλου στην «Εφημερίδα των Συντακτών» που κυκλοφορεί την Τετάρτη.

efsyn.gr

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Κλήσεις copy-paste σε απολογία για 27 άτομα, με κατηγορητήριο το μισό ποινικό κώδικα

cebacebbceb7cf83ceb71

Κλήσεις σε απολογία για βαρύτατες κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορίες μοίραζε σήμερα η αστυνομία σε Ιερισσό και Μεγάλη Παναγία. Ένα από αυτά τα χαρτιά που έλαβαν 27 (τουλάχιστον) συμπολίτες μας σας παρουσιάζουμε.

Μέχρι σήμερα:

  •     Έχει κινηθεί δίωξη για 60 πολίτες για τα επεισόδια των Σκουριών, έχουν προσωποποιηθεί κατηγορίες για 20 πολίτες, έχουν προφυλακισθεί τέσσερις μέχρι σήμερα.
  •     Έχει κινηθεί δίωξη για τα επεισόδια στην Ιερισσό για περίπου 40-50 άτομα.
  •     Έχει κινηθεί δίωξη για τα γεγονότα στον Καρατζά Λάκκο για περίπου 30 άτομα, τρεις γυναίκες σε πρώτο βαθμό καταδικάστηκαν.
  •     Έχουν γίνει περί τις 200 προσαγωγές, λαμβάνουν από πλήθος κατοίκων DNA με παράνομο τρόπο.
  •     Από τις διαδηλώσεις του Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου 2012 έχει κινηθεί δίωξη για περίπου 20 άτομα.
  •     Από διαδήλωση στο Σταυρό (του Δήμου Βόλβης) κινήθηκε δίωξη για επτά κατοίκους.
  •    cebacebbceb7cf83ceb72 Στήνονται copy-paste κατηγορητήρια και αποστέλλονται ομαδικές κλήσεις σε δεκάδες άτομα ταυτοχρόνως και επιβάλλονται εξοντωτικά ποσά ως εγγυοδοσίες.
  •     Αναμένονται περί τις 100 ακόμη περίπου κλήσεις για πράξεις κακουργηματικού και πλημμελληματικού χαρακτήρα.

Αξιότιμοι κύριοι, όταν δυο κάτοικοι κατηγορούνται για εγκληματικές πράξεις ενδέχεται να είναι εγκληματίες.

Όταν πέντε ή δέκα μαζί εγκληματούν ενδέχεται να κατηγορηθούν για εγκληματική οργάνωση.

Όταν όμως ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ μαζικά προσάγονται, διώκονται, δικάζονται, φυλακίζονται με copy-paste κατηγορητήρια, τότε να είστε βέβαιοι ότι πρόκειται για ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΕΙΡΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ που το σύστημα “ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ” επιχειρεί να αναχαιτίσει.

Οι κάτοικοι της Χαλκιδικής σηκώσαν κεφάλι και είναι αποφασισμένοι να μη σκύψουν. Στο σύστημα απομένει μία και μόνη επιλογή, να κόψει τα κεφάλια αυτών που δεν το σκύβουν. Το αν τελικώς θα επιτραπεί στο σύστημα να το πετύχει εναπόκειται στο φιλότιμο και στην υπερηφάνεια των κατοίκων αυτής της χώρας.

antigoldgreece

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *