Μια γελοία ανάρτηση κάποιας «Κοινότητας Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων» και η ακατανόητη -για μας- κυβερνητική αντίδραση

en2Δεν μπορεί να ξέρουμε τι γνωρίζουν περισσότερο απ΄μας τα κυβερνητικά στελέχη και έδωσαν τόση βαρύτητα σε μια ανάρτηση ενός ιστολογίου που κανονικά θα ήταν για γέλια.

Το λέμε αυτό γιατί είναι κάτι περισσότερο από περίεργο μια ανόητη δημοσίευση ενός ιστότοπου, να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις να γίνει έκτακτη σύσκεψη ξημερώματα σήμερα στον Αρειο Πάγο υπό την προεδρία της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ευτέρπης Κουτζαμάνη στην Εισαγγελία του Ανωτάτου Δικαστηρίου.

Συγκεκριμένα στο ιστολόγιο της «Κοινότητας Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων (ΚΕΕΔ)» υπήρχε μια ανάρτηση η οποία ζητάει ούτε λίγο ούτε πολύ «την άμεση παραίτηση της Κυβέρνησης και την σύμπραξη λαού-στρατού» και την «συγκρότηση Κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας υπό την Πρόεδρο του Αρείου Πάγου, από προσωπικότητες εγνωσμένης αξίας εκτός πολιτικής σκηνής και συμβούλους από την Ακαδημία Αθηνών».

Αφού γράφουν ένα σωρό ανοησίες εν κατακλείδι καλούν τα σώματα ασφαλείας να διασφαλίσουν «την ομαλή μετάπτωση σε πραγματική συνταγματική νομιμότητα».

Η «λογική» τους  όπως την παραθέτουν στην σελίδα τους στο φ/β είναι «ΟΤΑΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΗ».

Από κει και πέρα δεν χρειάζονται περισσότερα για να καταλάβουμε το ποιόν τους.

Δεν χρειάζεται να έχει κανείς ιδιαίτερη πολιτική αντίληψη για να καταλάβει από πού εκπορεύονται όλες αυτές οι κινήσεις. Όπως και που αποσκοπεί η συγκέντρωση που έχει καλέσει το Σάββατο το απόγευμα στην πλατεία Συντάγματος, και ποιος πολιτικός χώρος πρόκειται να την αβαντάρει, αν γίνει.

Από κει και πέρα όμως εντύπωση προκαλεί η αντίδραση των κρατικών μηχανισμών.
Οι συντάκτες της συγκεκριμένης ανάρτησης είναι γνωστοί στο κράτος και δεν χρειάζεται να είναι κανείς νομικός για να καταλάβει ότι ένας απλώς εισαγγελέας είχε τακτοποιήσει το θέμα .. εν ριπή οφθαλμού.

Κάτι δεν πάει καλά για να του δίνουν τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ τις διαστάσεις που έχει πάρει

Πηγή:tsak-giorgis.blogspot.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *