Όψιμοι αντιφασίστες, εργολάβοι, συνταγματικά τόξα και δημοκρατική ομαλότητα.

xoros sto dromo Η ιστορία γνωστή. Το έργο παιγμένο σε επανάληψη και η κόπια ξεθωριασμένη σαν παλιά κινηματογραφική ταινία του βωβού κινηματογράφου.Όψιμοι αντιφασίστες, εργολάβοι της δημοκρατίας και της δήθεν δημοκρατικής ομαλότητας.

Του Γιάννη Χριστόπουλου

-Της δημοκρατίας και ομαλότητας των μνημονίων, της δημοκρατίας των τοκογλύφων, των “δανειστών”, των τροϊκανών, του κεφαλαίου και της εκμετάλλευσης.
-Της αλυσοδεμένης δημοκρατίας και ομαλότητας της Ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης του κεφαλαίου.
-Της δημοκρατίας και ομαλότητας των πράξεων νομοθετικού περιεχομένου, της δημοκρατίας των στρατιών ανέργων, της δημοκρατίας των σκλάβων με μισθούς επιβίωσης για να αντέχουν να παράγουν, όσο αντέξουν, το κέρδος του κεφαλαίου.

-Της δημοκρατίας και ομαλότητας των απολύσεων και των λουκέτων, της δημοκρατικής ομαλότητας της καταστολής και του “νόμου και τάξης”.
-Της δημοκρατίας που έθρεψε και θρέφει τις ναζιστικές και φασιστικές συμμορίες, που τους φόρεσε “φράκο” και τους έβαλε στο δικό της ναό, στο κοινοβούλιο, για να προσκυνήσουν μαζί το μεγάλο Θεό, το κεφάλαιο, τους εφοπλιστές τους και τα κέρδη τους.
-Της δημοκρατίας που σε όλους τους πυλώνες του κράτους της (κατασταλτικοί μηχανισμοί, δικαιοσύνη, ΜΜΕ) χάιδευε τη ναζιστική συμμορία και την έστελνε να καθαρίσει για το συστήμα, τραμπουκίζοντας, τρομοκρατώντας και δολοφονώντας ανήμπορους μετανάστες, αντιφασίστες, εργαζόμενους και λαό, που αντιστέκονταν στον ολοκληρωτισμό που η “δημοκρατία” επέβαλε.

Και ξαφνικά γίναμε όλοι αντιφασίστες.

Αλλά για να αποδείξουμε τον αντιφασισμό μας πρέπει να ομολογήσουμε, να δηλώσουμε πίστη και υπακοή στη δημοκρατική τους ομαλότητα, να δώσουμε εξετάσεις και πειστήρια για να μας εντάξουν στο “συνταγματικό τόξο”, να υπογράψουμε δήλωση, ότι είμαστε υπέρ της δημοκρατικής ομαλότητας και να μπούμε κι εμείς (αν μας το επιτρέψουν) στις “δημοκρατικές δυνάμεις” μαζί με τον Σαμαρά, το Βενιζέλο, τον Άδωνη, το Βορίδη κλπ “αντιφασίστες” της συγκυβέρνησης και όλου του μνημονιακού συρφετού.

Εδώ τα πράγματα δεν είναι παίξε γέλασε.

Ή είσαι “αντιφασίστας” και είσαι με το Σαμαρά, το Βενιζέλο, τον Άδωνη, το Βορίδη και λοιπούς συγκυβερνώντες “αντιφασίστες”, εργολάβους και νταβατζήδες ή είσαι αντίπαλος της δημοκρατικής ομαλότητας και ίδιος με τη ναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής, τη συμμορία των εφοπλιστών, του κεφαλαίου, που μισεί θανάσιμα και γι’ αυτό δολοφονεί όποιον είναι από την άλλη μεριά.

Όχι δεν είμαστε ίδιοι.
Δεν θεωρούμε, ότι είμαστε από την ίδια μεριά. Είναι αλήθεια, ότι υπάρχουν δυο μεριές, είναι αλήθεια ότι υπάρχουν δυο άκρα.

Εσείς κι Εμείς.

Το δικό σας άκρο δολοφονεί καθημερινά, με τις χιλιάδες δολοφονίες απελπισμένων και εξαθλιωμένων, που εσείς χαρακτηρίζετε αυτοκτονίες.
Το δικός άκρο δολοφονεί με την ανέχεια, την φτώχεια και την εξαθλίωση έναν ολόκληρο λαό.
Το δικό σας άκρο έστειλε στην ανεργία και την εξαθλίωση δυο εκατομμύρια εργαζόμενους, στέλνει στο θάνατο καθημερινά χιλιάδες απόμαχους της δουλειάς με τις περικοπές στις συντάξεις, στην πρόνοια και την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Το δικό σας άκρο τούς στέλνει στον καιάδα σαν άχρηστους γιατί πλέον δεν μπορούν να παράγουν για εσάς υπεραξία και κέρδος, τους στέλνει στο θάνατο γιατί κοστίζουν.

Το δικό σας άκρο δολοφόνησε τον Παύλο Φύσσα. Όπως δολοφονεί τα όνειρα μιας γενιάς, των νέων, που στον δικό σας κόσμο δεν έχει προοπτική και μέλλον.
Όλοι μαζί εσείς, ναζιστές και “δημοκράτες”, υπηρέτες του δικού σας κόσμου και συστήματος, είστε όχι οι ηθικοί αυτουργοί αλλά οι πραγματικοί δολοφόνοι.

Στο όνομα της δικής σας “δημοκρατικής ομαλότητας” έχετε κηρύξει τον πόλεμο και καθημερινά δολοφονείτε τον κόσμο της εργασίας, που είναι για εσάς το άλλο άκρο.

 Και τώρα και πάντα υπήρχαν δυο κόσμοι, δυο άκρα.

Οι εκμεταλλευτές και οι εκμεταλλευόμενοι, οι καταπιεστές και οι καταπιεζόμενοι, οι δούλοι και οι δουλοκτήτες, οι φεουδάρχες και οι δουλοπάροικοι, οι αστοί και οι εργάτες, το κεφάλαιο και η εργασία, οι δολοφόνοι και οι δολοφονημένοι, εσείς κι εμείς.

Ζητάτε να σας κάνουμε δήλωση υποταγής για να αποδείξουμε τάχατες, ότι είμαστε κι εμείς στο “συνταγματικό τόξο”, ότι είμαστε με τη δημοκρατική σας ομαλότητα.

Γελιέστε οικτρά.

Όχι γιατί δεν θα βρείτε “πρόθυμους” δηλωσίες, αλλά γιατί απλά δεν μπορείτε να σταματήσετε την εξέλιξη της κοινωνίας, που πάντα γίνεται μέσα από την πάλη των αντιθέτων.
Όσους πρόθυμους δηλωσίες, υποταγμένους στην κυριαρχία σας κι αν βρείτε η ταξική πάλη δεν ανακόπτεται, δεν σταματάει. Είναι μια διαρκής κίνηση, αντιπαράθεση και σύγκρουση δύο διαφορετικών αντίθετων κόσμων, πράγματι δύο άκρων.

Δε συνομολογούμε λοιπόν.
Δε δηλώνουμε τίποτα άλλο από το ότι είμαστε αντίθετοι, ότι είμαστε το άλλο από το δικό σας άκρο, ότι δεν θα σταματήσουμε να σας πολεμάμε μέχρι να σας συντρίψουμε και να κτίσουμε το δικό μας κόσμο πάνω στα ερείπια του σάπιου απάνθρωπου βάρβαρου δικού σας κόσμου.

Δηλώνουμε λοιπόν ότι παραμένουμε σταθεροί: Ή ΕΜΕΙΣ ή ΕΣΕΙΣ.

Από τη μια μεριά όλοι οι φονιάδες και από την άλλη οι εργαζόμενοι και ο λαός.
Από τη μια οι ναζιστές, εντός και εκτός του συνταγματικού σας τόξου και από την άλλη εμείς, οι πραγματικοί αντιφασίστες, που ονειρευόμαστε και θα κτίσουμε έναν άλλο κόσμο, έναν κόσμο που θα πιστεύει στον άνθρωπο.

Από τη μια το άθλιο βάρβαρο καπιταλιστικό σύστημά σας, της εκμετάλλευσης και της εξαθλίωσης και από την άλλη εμείς, οι δημιουργοί του πλούτου, που δεν γευόμαστε τα αγαθά που παράγουμε και που μας κλέβετε εσείς.

Το απύθμενο θράσος όμως δεν έχει όρια.

Οι οπαδοί της δημοκρατικής ομαλότητας και όψιμοι αντιφασίστες εργολάβοι φτάσανε στο σημείο να εγκαλούν το Γ. Δελαστίκ, ότι τάχατες δίνει συγχωροχάρτι στη δική τους ναζιστική συμμορία, τη Χρυσή Αυγή, για τη δολοφονία του δικού μας (και εννοώ από τη δική μας μεριά) Παύλου Φύσσα.
Καταλαβαίνουμε, ότι ενοχλήθηκαν γιατί τους ξεσκέπασε στα άθλια πολιτικάντικα παιχνίδια που παίζουν, ως όψιμοι αντιφασίστες, για τη διατήρηση της δικής τους δημοκρατικής ομαλότητας, της ομαλότητας των μνημονίων, της ΕΕ και του ΔΝΤ, της δημοκρατικής ομαλότητας των νταβατζήδων εργολάβων.

Δεν είναι στην πρόθεσή μας και δεν έχει ανάγκη από υπερασπιστές ο Γ. Δελαστίκ. Δεν μπορούμε όμως, να μην σχολιάσουμε το θράσος τους.

Είναι γελοίοι!

Καταλαβαίνουμε που θέλουν να το πάνε. Από τη μια Εσείς, η δημοκρατική σας ομαλότητα και το συνταγματικό σας τόξο και από την άλλη Εμείς, το άκρο που εν τέλει συναντιέται τάχατες με το άλλο ναζιστικό άκρο.

Όσα τεχνικά δίπολα και να επιδιώκουν να φτιάξουν η αλήθεια είναι μία.
Όλοι αυτοί, συγκυβέρνηση και ναζιστές, ντόπιο και ξένο κεφάλαιο με όλες τις ολοκληρώσεις τους, ΕΕ, ΔΝΤ κλπ, είναι πράγματι το ένα άκρο. Το άκρο των εκμεταλλευτών που δολοφονεί .

Εμείς ομολογούμε: είμαστε το άλλο άκρο.
Το άκρο που αποτελούν οι δυνάμεις της εργασίας και της προόδου, το άκρο που αντιμάχεται το φασισμό, την εκμετάλλευση και καταπίεση, που αντιμάχεται το δικό τους άκρο.

Ομολογούμε

Ομολογούμε, ότι βρισκόμαστε σε έναν συνεχή ασταμάτητο πόλεμο μαζί τους. Ομολογούμε και αναγνωρίζουμε, ότι αυτή η σύγκρουση δεν θα σταματήσει παρά μόνο με την πλήρη συντριβή του δικού τους κόσμου και άκρου, με την κοινωνική απελευθέρωση των εργαζομένων και την οικοδόμηση του δικού τους κόσμου.
Ενημερώνουμε ακόμα, ότι δεν προτιθέμεθα να υποστείλουμε τη σημαία της ταξικής πάλης και βεβαιώνουμε κάθε οπαδό της δημοκρατικής ομαλότητας και των συνταγματικών τόξων, ότι η ταξική πάλη, όσους πρόθυμους και να βρουν για να εντάξουν στα συνταγματικά τους τόξα, δεν αναστέλλεται, γιατί απλά είναι ο φυσικός νόμος της εξέλιξης της κοινωνίας.

Πηγή:aristeriantepithesi.blogspot.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *