Αναμνήσεις από το άλμπουμ του Ναζιστή Παππά

pappas1Μανιώδης συλλέκτης Ναζιστικών συμβόλων  και αυτάρεσκο μοντέλο με τη στολή των Ες-Ες  ο υπαρχηγός της Ναζιστικής συμμορίας Χρήστος Παππάς, ποζάρει σε φωτογραφίες  από τη νιότη  και το παρελθόν του που ποτέ δεν απαρνήθηκε,παρά μόνο στην ανακριτική του κατάθεση, για να σώσει το τομάρι του από την καταδίκη που προδιαγράφεται ως μέλος της φασιστικής εγκληματικής οργάνωσης.

Μετά τη χθεσινή φωτογραφία της προχωρημένης νιότης με το Χιτλερικό περιβραχιόνιο και το άλλα Αδόλφου χτένισμα, σειρά είχε σήμερα μια άλλη φωτογραφία» του νεαρού τότε ιδεολόγου του Ναζισμού, με τη στολή των  Waffen SS  και τον ανάλογο χαιρετισμό, στην εφημερίδα «Έθνος».

Από την  «ανέμελη» και «ανώριμη» νιότη και τη σύνταξη από τον ίδιο του Ναζιστικού όρκου της Χρυσής αυγής  και μέχρι τη σύλληψη του, κύλησε πολύς χρόνος φρίκης και αίματος,με αποκορύφωμα τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, αλλά και την καταξίωση του θρασύδειλου αυτού εγκληματία με την κοινοβουλευτική εκπροσώπηση στα έδρανα της βουλής.

Διαβάστε εδώ τον Ναζιστικό όρκο της Χρυσής Αυγής σε χειρόγραφο κείμενο  που συντάχθηκε από το Χρήστο Παππά  στις 30-6-1983,και βρέθηκε ύστερα από έρευνα στο σπίτι του  στα Γιάννενα.

«Ορκίζομαι να φυλάττω πίστιν εις το Μεγαλείο της Εθνικοσοσιαλιστικής Κοσμοθεωρίας, να αγωνισθώ με όλας μου τας δυνάμεις και αν χρειασθή να θυσιάσω ακόμη και τη ζωή μου μαχόμενος υπέρ των ιερών συμβόλων της φυλετικής Ιδέας. Ορκίζομαι ότι θα αγωνισθώ με όλας μου τας δυνάμεις διά την Νίκη του Εθνικοσοσιαλισμού, του οποίου Εθνικοσοσιαλισμού δι’ εμέ φορεύς είναι ο Λαϊκός Σύνδεσμος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, εις τας γραμμάς του οποίου ορκίζομαι να είμαι ένας γενναίος, πειθαρχικός και πιστός Στρατιώτης.

Ορκίζομαι ότι θα αγωνισθώ με φανατισμό και αποφασιστικότητα διά την εξόντωσι του βδελυρού, μισερού και αηδιαστικού εχθρού της φυλής, του παντοτεινού ενόχου της ιστορίας, του μοναδικού υπεύθυνου διά την παρακμήν της ράτσας μου και διά τον εκφυλισμό του πολιτισμού.
 
Ορκίζομαι ότι θα αγωνισθώ με όλες μου τις δυνάμεις διά την οριστική συντριβή του Εβραίου υπανθρώπου. Εάν ποτέ προδόσω αυτόν τον όρκο, εύχομαι οι Συναγωνιστές μου να με τιμωρήσουν με τον πλέον σκληρό και απάνθρωπο τρόπο. Μάρτυρές μου ας είναι οι θεοί, οι θεοί των Ελλήνων που μου έδωσαν την ευτυχία να γεννηθώ σ’ αυτήν την ιερή Γη. Ζήτω η νίκη, Ζήτω ο Εθνικοσοσιαλισμός»

1380543_10201876962476175_1481634150_n

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *