15 ΔΕΚΕΜΒΡΗ: ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ…ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ “ΙΟΥ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ”

“Ο Ναξιακός λαός, εις την ρεμούλα και την ασυδοσία των πολιτικών έδωσε τον σοφό και επιγραμματικό τίτλο: ΓΟΥΡΝΑ. Οι διαιτώμενοι εις ταύτην με την παμφάγον λαιμαργίαν των γνωστών τετραπόδων, επέδειξαν πλήρη περιφρόνησιν και εξοργιστικήν αναλγησίαν προς τον πεινώντα λαόν, τον οποίον μετά μανίας ελεηλάτησαν…”

Νικηφόρος Μανδηλαράς
_______________________

Φαίνεται ότι τις τελευταίες ημέρες ο “ΙΟΣ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ” βρίσκει πρόσφορο έδαφος και…επωάζεται με γρήγορους ρυθμούς, δημιουργώντας δεκάδες επικίνδυνους φορείς στο διάβα του, ενώ το πιο ανησυχητικό γεγονός για κάποιους είναι ότι οι φορείς είναι ΚΑΘΕ ΗΛΙΚΙΑΣ!

Τα παραπάνω τα’ νιωσαν τα- εκ των υπηρετούντων στις δυνάμεις καταστολής- βλαχοκουτσαβάκια, που βρέθηκαν σήμερα, 15-12-2010, στο κέντρο της Αθήνας. Είναι χαρακτηριστικό το βίντεο της εγκλωβισμένης -στη στοά του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου στο Σύνταγμα- διμοιρίας, η οποία βρίσκεται στο έλεος των επιτιθέμενων… Είναι επίσης χαρακτηριστικό, ότι το μπλοκ των Α’ΒΑΘΜΙΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ -στην αποτυχημένη τελικώς απόπειρά του να ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ τα γραφέια της ΓΣΕΕ, πήρε φαλλάγγι τους θρασύδειλους της ΔΙΑΣ, καίγοντας μάλιστα και καναδυό μηχανές τους…Για να μην αναφερθούμε στο βίντεο, που δείχνει μια διμοιρία στριμωγμένη μπροστά από τη “Μ. Βρετανία” να μην μπορεί να βρει τρόπο διαφυγής.

Τα’ νιωσε για τα καλά ο Χατζηδάκης (που να’ πιαναν κανένα Λοβέρδο ή Πάγκαλο, ή Ρουσόπουλο τι θα γινόταν! Ο ιατροδικαστής θα τους αναγνώριζε μόνο απ’ την οδοντοστοιχία…). Όπως το’χε νιώσει κι ο Παναγοπουλος των 80.000 με 100.000 το χρόνο (http://nonews-news.blogspot.com/2010/12/80000.html ), ο οποίος έχει απόλυτη επίγνωση του βρώμικου ρόλου, που του έχουν αναθέσει και τον εκτελεί απαρέκλητα διότι πιστεύει ότι έτσι θα εξασφαλίσει μια θέση στη Βουλή! Τόσο ήλιθιος, τόσο θρασύς και τόσο χοντρόπετσος είναι! Θα διεκδικήσει την ψήφο της κοινωνίας! Σα να βγαίνει ο Κούγιας και να ζητάει σε γάμο τη μάνα του 15χρονου Γρηγορόπουλου!

Είναι βέβαιο ότι το πολιτικό και δημοσιογραφικό αληταριό είχε τρομάξει λίγο με τις σκηνές της Κερατέας. Κι είναι παραπάνω από βέβαιο ότι σήμερα (ιδίως με το Χατζηδάκη και την απόπειρα κατάληψης της ΓΣΕΕ)- ΤΡΟΜΑΞΕ για τα ΚΑΛΑ!

Η απροσδόκητη σημερινή ΜΑΖΙΚΗ και ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΛΑΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ στις χουντικές ορδές των ΜΑΤ, σε συνδυασμό προς την ηλικιακή και κοινωνική σύνθεσή της (“νοικοκυραίοι” και “μπαχαλαίοι” παρέα στα οδοφράγματα), αναγκάζουν το χρεοκοπημένο σύστημα να λάβει υπόψη του ότι μπορεί και να’ ναι αντιμέτωπο με το χειρότερο εφιάλτη του:  ΤΟΝ ΙΟ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ!

askordoulakos

0 απαντήσεις στο “15 ΔΕΚΕΜΒΡΗ: ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ…ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ “ΙΟΥ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ””

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *