Προπαντός να κρατηθούν τα προσχήματα.

Προπαντός να κρατηθούν τα προσχήματα.

Να μην θίγονται υπολήψεις.

Να μένει στο απυρόβλητο.

Η ομόφωνη καταμαρτύρηση των κατοίκων της Κερατέα «: Μπόμπολας- Μπόμπολας» περί του υπαιτίου της βάναυσης μεταχείρισης τους από την κυβέρνηση η οποία δεν τολμά να κάνει πίσω ούτε χιλιοστό μη και δυσαρεστήσει τον εθνικό εργολάβο, ανάγκασε την εταιρεία «Ηλέκτωρ ΑΕ » του κ. Μπόμπολα να εκδώσει ανακοίνωση άρνησης εμπλοκής του στο ΧΥΤΑ Κερατέας, εγκαλώντας μάλιστα και την Δημοτική Αρχή προς επιβεβαίωση!

Ας πάρουμε με τη σειρά το θέμα για να δούμε πως έχει:

1. Το ΧΥΤΑ στο Γραμματικό ανέλαβε η ΗΛΕΚΤΩΡ ΑΕ η οποία το παρέδωσε προς υλοποίηση, ως υπεργολαβία στη Μεσόγειο ΑΕ της οποίας μεγάλο ποσοστό ανήκει στον όμιλο Λάτση και το 20%. ανώνυμων μετοχών κάπου αλλού (η αγορά γνωρίζει)

2. Η Μεσόγειος σε αντιστάθμισμα και για να συμμετάσχει στο διαγωνισμό συγκρότησε κοινοπραξία με την ΠΡΟΕΤ ΑΕ. και την ΕΝDRACO Α.Τ.Ε και ανέλαβαν το έργο στην Κερατέα.

3. Πριν την υπογραφή της σύμβασης, ο διευθύνων σύμβουλος του της Ηλέκτωρ ΑΕ κ. Γ. Κατρής με συμβούλους του επισκέφθηκε στο δημαρχείο Κερατέας τον νεοεκλεγέντα τότε δήμαρχο Σταύρο Ιατρού προκειμένου να συζητήσουν για το έργο και τα οφέλη του για την περιοχή.

4. Ο όμιλος Μπόμπολα κατέχει μονοπωλιακά σε ευρωπαικό τουλάχιστον επίπεδο, τη μοναδική προηγμένη μέθοδο βιολογικής ξήρανσης που εφαρμόζεται σε Φυλή και Γραμματικό και την οποία διάθεσε και στην Μεσόγειο προκειμένου να συμμετέχει στους «αδιάβλητους – διαφανείς» διαγωνισμούς .

Πηγή: Από την Κερατέα … για την Κερατέα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *