Εκδήλωση για την Παρισινή Κομμούνα και την εργατική δημοκρατία- Λέσχη ΑΝΑΙΡΕΣΕΙΣ

untitledΕκδήλωση για την Παρισινή Κομμούνα και την εργατική δημοκρατία διοργανώνει το ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση και η ν.Κ.Α. το Σάββατο 5 Απριλίου, στις 18.00 στη Λέσχη Αναιρέσεις, Εγνατία 98 (1ος όροφος)

Η εκδήλωση με τίτλο «Στο δρόμο της Παρισινής Κομμούνας, Εργατική Δημοκρατία και Κομμουνιστική Προοπτική» διοργανώνεται με σκοπό όχι μόνο να τιμήσει τους κομμουνάρους του Παρισιού 143 χρόνια μετά τον Μάρτη του 1871, αλλά για να παρουσιαστούν πλευρές ουσιαστικής κριτικής στη μεταλλαγμένη αστική δημοκρατία του ολοκληρωτικού καπιταλισμού και στο σύγχρονο αστικό κράτος-στρατηγείο, από τη σκοπιά του πνεύματος της Κομμούνας, της εργατικής δημοκρατίας και της επαναστατικής ανατροπής.

Η πρωτοβουλία εντάσσεται στην προσπάθεια του ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση να ανοίξει τα πολιτικά και ιδεολογικά μέτωπα από τη σκοπιά της επανεξόρμησης του σύγχρονου κομμουνιστικού ρεύματος. Εντάσσεται στον διάλογο με πρωτοπόρους αγωνιστές και ρεύματα της κομμουνιστικής αναζήτησης και επαναστατικής πολιτικής για τη διαμόρφωση ενός σύγχρονου κόμματος της κομμουνιστικής απελευθέρωσης.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι:

Σπύρος Μαρκέτος, Πανεπιστημιακός μέλος ΠΣΟ ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α

Βασίλης Μηνακάκης, μέλος Πολιτικής Επιτροπής ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση, συγγραφέας

Περικλής Παυλίδης, Πανεπιστημιακός

untitled(2)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *