Άνθιμος-Μπουτάρης: Ο “Μουτζαχεντίν” και το λαμόγιο

Αφού όντως ο Άνθιμος ελέγχει χιλιάδες “πιστούς” – τι να κάνει, να χάσει τη δημαρχεία; Απαπα…

Ο Μπουτάρης αποκάλεσε -και δεν απέχει και πολύ απο την αλήθεια- τον Άνθιμο ως “Μουτζαχεντίν”

Ο Άνθιμος όμως τον απείλησε ότι θα στρέψει τους “πιστούς” που ελέγχει εναντίον τους, και έτσι, όπως μας λέει και το blog “Ροΐδη Εμμονές“:

Χτες, ο κ. Μπουτάρης στο τέλος της δοξολογίας, φιλώντας το σταυρό θέλησε να φιλήσει και το χέρι του Ανθιμου και φυσικά αντιμετώπισε την οργή του -λογικό μετά το… “μουτζαχεντίν”.

Οπως περιέγραφε αργότερα ο κ. Μπουτάρης, ο μητροπολίτης τράβηξε το χέρι του και του είπε: «Με είπες μουτζαχεντίν. Σαν να σου λέω εγώ ότι είσαι Βούλγαρος προδότης. Να ανακαλέσεις γιατί όσο ζω εγώ, η Εκκλησία δε θα σου επιτρέψει να δεις τη δημαρχία»
….

Προς Αναγνώστες:

Ποιος από τους δυο μας εξέπληξε;

1. Ο Άνθιμος που ξεστόμισε το «Με είπες μουτζαχεντίν. Σαν να σου λέω εγώ ότι είσαι Βούλγαρος προδότης. Να ανακαλέσεις γιατί όσο ζω εγώ, η Εκκλησία δε θα σου επιτρέψει να δεις τη δημαρχία», ή…

2. Η μέγιστη προσωπικότητα, ο κ. Μπουτάρης, που στο τέλος της δοξολογίας, δεν θεώρησε αρκετό το φίλημα του σταυρού, αλλά θέλησε να φιλήσει και το χέρι του κ. Άνθιμου!…

Συγνώμη, αλλά αυτή η δουλοπρεπείς συμπεριφορά του κ. Μπουτάρη, είναι ανάξια κάθε σχολιασμού.

Το πώς θα αντιδρούσε ο «άγιος» ήταν 1000% αναμενόμενο, και απορώ γιατί δημιούργησε θόρυβο η (συνήθης) αντίδρασή του, θόρυβο και αίσθηση θα έπρεπε να προκαλέσει η συμπεριφορά του κ. Μπουτάρη.

Δεν μπορείς την μια να αποκαλείς τον μητροπολίτη«μουτζαχεντίν» και την επομένη να σκύβεις να του φιλήσεις το χέρι!…

Δεν είναι μόνο υποκριτικό.

Είναι γλοιώδες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *