Κύμα αντιδράσεων προκαλεί στη Μελβούρνη της Αυστραλίας η ανακοίνωση επίσκεψης αντιπροσωπείας της ναζιστικής συμμορίας, με επικεφαλής τους δύο ευρωβουλευτές της. Την αντίθεσή τους στην επίσκεψη των ναζί εξέφρασαν η Ελληνική Κοινότητα (μία από τις μεγαλύτερες κοινότητες απόδημων Ελλήνων, με εκατοντάδες χιλιάδες μέλη), άλλες μεταναστευτικές αλλά και συνδικαλιστικές οργανώσεις, καθώς και η Εκκλησία, που συνυπέγραψαν σχετική ανακοίνωση.
Μιλώντας στον ραδιοσταθμό “Κόκκινο”, ο Θοδωρής Μάρκου, εκπρόσωπος της Ελληνικής Κοινότητας της Μελβούρνης, είπε μεταξύ άλλων:
«Θεωρούμε αυτή την οργάνωση αντιμεταναστευτική και άκρως φασιστική, η επίσκεψή τους δεν είναι επιθυμητή. Οι ιδέες που εκφράζει η οργάνωση είναι εντελώς αντίθετες με τον πολυπολιτισμικό χαρακτήρα της Αυστραλίας».
Ούτε στη Μελβούρνη ούτε πουθενά!
Αφήστε μια απάντηση