Ποδονίφτης, ρε(υ)μα κριτικής των καιρών και δράσης

ποδαράδες ν.ιωνία844387864Ένα νέο έντυπο στη Νέα Ιωνία

 
Ο Ποδονίφτης είναι ένα νέο έντυπο που θα διανέμεται δωρεάν κάθε τρίμηνο στη Νέα Ιωνία και στις γύρω περιοχές. Θα διατίθεται σε εξορμήσεις και σε επιλεγμένα σημεία της πόλης.
Όλοι εμείς που πήραμε την πρωτοβουλία δημιουργίας αυτού του εντύπου, φιλοδοξούμε να αποτελέσει ένα χώρο διαλόγου αλλά κυρίως δράσης γύρω από ζητήματα που αφορούν την πόλη μας αλλά και γενικότερα. Οι αναφορές μας είναι στην αριστερά και τα κινήματα και πιστεύουμε ότι οι λύσεις θα δοθούν μέσα από κοινούς αγώνες. Ο Ποδονίφτης είναι ένα έντυπο ανοιχτό σε απόψεις και ιδέες. Θέλει να δώσει βήμα σε κάθε πρωτοβουλία που κινείται στην πόλη μας. Ταυτόχρονα, στόχος μας είναι να αποτελέσουμε και ένα συνδετικό κρίκο όλων αυτών των κινήσεων, ομάδων, συλλογικοτήτων. Κάθε ένας και κάθε μια από μας έχουμε δώσει το παρόν σε όλους τους μικρούς και μεγάλους αγώνες της προηγούμενης περιόδου. Οι πολιτικές μας εντάξεις όμως δεν μας οριοθετούν, το αντίθετο. Αναζητάμε την κοινή πορεία με όλες τις δυνάμεις της αριστεράς και του ελευθεριακού χώρου. Ο Ποδονίφτης είναι αποτέλεσμα της προσπάθειας πολλών ανθρώπων. Αλλά επιθυμούμε να είναι περισσότερων. Θέλουμε μέσα από τους αγώνες να έρθουμε σε επαφή και με άλλους ανθρώπους της πόλης μας που μοιραζόμαστε τους ίδιους προβληματισμούς. Αυτό είναι που θα δώσει νόημα σε αυτήν την προσπάθεια.

Για την οικονομική ενίσχυση του Ποδονίφτη η συντακτική ομάδα διοργανώνει πάρτυ την Παρασκευή 28 Νοέμβρη, στις 9 το βράδυ στο καφενείο του Μπούρχα.
Blog: podoniftis-press.blogspot.gr
Mail επικοινωνίας: podoniftis-press@gmail.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *