Π. Καμμένος: Ζούμε μέρες ’65 – Η Ν.Δ προσπάθησε να εξαγοράσει βουλευτή μου με 3 εκατ. ευρώ (Βίντεο)

image002Ασπαζόμενος πλήρως της καταγγελίες της βουλευτής του Σταυρούλας Ξουλίδου ότι κυβερνητικό στέλεχος προσπάθησε να την εξαγοράσει προσφέροντας 3.000.000 ευρώ, για να ψηφίσει Πρόεδρο Δημοκρατίας, ο Πάνος Καμμένος προχώρησε ένα βήμα παραπάνω. Κατονόμασε το νεοδημοκρατικό στέλεχος –Γιώργος Σούκουρης λέγετε και σύμφωνα με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛΛ είναι συνεργάτης ενός υπουργού και ενός υφυπουργού της κυβέρνησης Σαμαρά ενώ διατελεί πρόεδρος σε Τοπική Οργάνωση της Ν.Δ- και περιέγραψε με χαρακτηριστικό τρόπο όταν η βουλευτής του τον πλησίασε «δακρυσμένη» και του ανέφερε την προσφορά που δέχτηκε.

Ζούμε μέρες του 1965 –πιθανόν για τους νεαρούς αναγνώστες του μπλοκ μας να χρειαστεί να κάνουμε ένα ιστορικό αφιέρωμα για την αποστασία του ’65 τότε που ο ελληνοαμερικανός μεγιστάνας Τομ Πάπας με το “έχω τα money” εξαγόραζε με χρήμα την ψήφο βουλευτών- εκτίμησε ο Πάνος Καμμένος προσθέτοντας ότι «γίνεται προσπάθεια επηρεασμού βουλευτών για την προεδρική εκλογή με πολλά μέσα. Γίνετε με την εμπλοκή επιχειρηματιών γίνετε με την εμπλοκή του ΣΔΟΕ . Δεν έχουμε μόνο εξαγορές έχουμε εκβιασμούς, έχουμε χρήση του κράτους»

Πιθανόν να μην έχει άδικο σ’ αυτές τις εκτιμήσεις του ο Π. Καμμένος. Θα γράφαμε τι κυκλοφορούν στα δημοσιογραφικά γραφεία για την αποχώρηση από τους ΑΝΕΛΛ του βουλευτή Ημαθίας Κ. Γιοβανόπουλος, και της βουλευτή Δωδεκανήσου, Μ. Ιατρίδη αλλά αυτά δεν μας αφορούν ιδιαίτερα. Ξέρουμε πώς παίζετε το αστικό πολιτικό παιχνίδι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *