Πολίτες του Βύρωνα: Οχι άλλη αδιαφορία

image002Έχουν περάσει έξι μήνες από την παρέμβαση των ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στην συμβολή των οδών Χρ.Σμύρνης και Παναγή Τσαλδάρη με ανοιχτή επιστολή που απευθύναμε προς τον Δήμαρχο , τις Δημοτικές παρατάξεις και το τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Ο τρόπος περίφραξης του μισογκρεμισμένου κτηρίου από τον ιδιοκτήτη του, εμποδίζει την διέλευση των πεζών από το πεζοδρόμιο με αποτέλεσμα αυτοί να αναγκάζονται να περπατούν στην Χρ. Σμύρνης με κίνδυνο να προκληθεί ατύχημα από τα διερχόμενα αυτοκίνητα και λεωφορεία. Δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει καμία ενέργεια από τους αρμόδιους για να λυθεί το πρόβλημα.

Την ίδια εικόνα συναντά κανείς και σε άλλα σημεία στους δρόμους της πόλης, όπως π. χ στη συμβολή των οδών Μεσολογγίου και Αδ. Κοραή.

Ως ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ διαπιστώνουμε την ολιγωρία της δημοτικής αρχής να παρέμβει και να δώσει λύση. Ο συγκεκριμένος τρόπος περίφραξης οικοπέδων, καταλαμβάνοντας τα πεζοδρόμια γίνεται όλο και συχνότερος. Η κατάσταση των πεζοδρομίων γίνεται καθημερινά χειρότερη. Η παράνομη στάθμευση, τα κάθε λογής εμπόδια, οι ακαθαρσίες ζώων και γενικότερα η αυθαίρετη χρήση και κατάληψη των δημοτικών δημόσιων χώρων στη πόλη, συνιστούν καθημερινή εικόνα για όλους μας.

Η δημοτική αρχή πρέπει να σταματήσει να υποτιμά και να απαξιώνει τους πεζούς συμπολίτες μας. Τα πεζοδρόμια της πόλης αποτελούν βαρόμετρο της ποιότητας ζωής. Η νέα δημοτική αρχή οφείλει να αποδείξει ότι θέλει και μπορεί να πάρει μέτρα υπέρ των πολιτών, μέτρα που θα οδηγούν στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στην πόλη.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ

ΝΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΕΖΩΝ

Νοέμβριος 2014

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *