Τεράστιες διαφορές παρουσιάζουν οι τέσσερις νέες δημοσκοπήσεις (Βίντεο)

164693-kentrikidimΤεράστιες διαφορές παρουσιάζουν οι τέσσερις νέες δημοσκοπήσεις που είδαν το φώς της δημοσιότητας το Σαββατοκύριακο. Το μόνο κοινό τους χαρακτηριστικό ότι δίνουν πρωτιά στον Σύριζα, ως προς την πρόθεση ψήφου του εκλογικού σώματος. Εχουμε ακούσει απ’ τους πολιτικούς επιστήμονες να μας λένε ότι οι δημοσκοπήσεις είναι χρήσιμο εργαλείο, προσθέτοντας ότι απεικονίζουν «φωτογραφία» της στιγμής. Στην προκειμένη περίπτωση όμως οι «φωτογράφοι» πρέπει να ζουν σε διαφορετικές χώρες και να «φωτογραφίζουν» διαφορετικά τοπία.

Πώς διαφορετικά να εξηγήσεις το γεγονός ότι οι αποκλίσεις που παρουσιάζουν αναμεταξύ τους οι δημοσκοπήσεις είναι τεράστιες; Ολες , στο μοναδικό σημείο που συμφωνούν είναι η πρωτιά του Σύριζα. Από κει και πέρα χάος. Η μια δίνει διαφορά μεταξύ του κόμματος της Κουμουνδούρου και της Ν.Δ 0,4% και η άλλη 10%!!!. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με την δύναμη των υπολοίπων κομμάτων.

Αυτό και μόνο θα πρέπει να μας προβληματίσει αν έχει κανένα νόημα να παραθέτουμε δημοσκοπήσεις.

Απ’ την άλλη ακούς και στέλεχος του Σύριζα -στο βίντεο που παραθέτουμε- να δίνει βαρύτητα στα ευρύματα αυτών των δημοσκοπήσεων …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *