Ο φερετζές του φοβισμένου βουλευτή

ferΥπάρχουν, όπως μέρα με τη μέρα γίνεται ολοφάνερο, βουλευτές διατεθειμένοι να κρυφτούν πίσω από το φερετζέ του φόβου , «για το μέλλον της πατρίδας» και να αθροιστούν στους 180 απαραίτητους για την εκλογή του προέδρου της Δημοκρατίας .

Φανερός και απροκάλυπτος είναι επίσης ο τρόπος με τον οποίο καλλιεργείται αυτός ο φόβος από εγχώρια και ξένα σκιάχτρα. Ας απολαύσουμε μόνο κάποιες από τις διατυπωμένες τις τελευταίες μέρες απειλές:

Βούλτεψη: πιστωτικό γεγονός οι εκλογές
Άδωνης Γεωργιάδης: Εθνικοί μειοδότες όσοι δεν ψηφίσουν πρόεδρο «να κρατήσουμε τα ονοματεπώνυμά των πολιτικών που θα έχουν ρίξει τη χώρα στα βράχια/ που θα ρίξουν την κυβέρνηση»
ΑΝΤΕΝΑ: μέτριοι εθνοπατέρες, καριερίστες οπορτουνιστές οι Βουλευτές που δε θα ψηφίσουν πρόεδρο.

Όσοι λοιπόν από τους εθνοπατέρες μας σκοπεύουν –έστω και κάτω από τοις φοβέρες της Βούλτεψη—να αθροιστούν στους 180 με τον ευγενή στόχο να σώσουν την πατρίδα καλό θα είναι επίσης να πουν στους ψηφοφόρους ότι:

* ψηφίζουν για να συνεχίσει το έργο της αυτή η κυβέρνηση

* συμφωνούν με δρομολογημένες επιλογές

* θα ψηφίσουν τα 17 προαπαιτούμενα της τρόικας για την προληπτική γραμμή πίστωσης

* θα συμφωνήσουν με την περικοπή των συντάξεων

* θα αποδεχτούν τα πρόσθετα μέτρα 1+1 δισεκατομμυρίων για το 2015 κλπ κλπ

‘Αν λοιπόν, όσοι θεωρούν ότι η πατρίδα σώζεται δίνοντας τη χαριστική βολή στην κοινωνία, ας μη κρύβονται πίσω από σκιάχτρα σαν στον Γεωργιάδη και τη Βούλτεψη και ας το πουν ευθαρσώς. Άλλωστε η ελληνική κοινωνία γνωρίζει πολύ καλά τι ρόλο παίζει ο φερετζές…

Πηγή: Δημήτρης Μηλάκας – “Ημεροδρόμος”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *