Ανακοίνωση για τις διώξεις των αντιφασιστών από Στέκι «Δίστομο»: Κάτω τα χέρια από τους αγωνιστές

image001«Όσο πιο μακριά, τόσο πιο καλά». Αυτή η αρχή ισχύει για τη δημοκρατία και τον «αντιφασισμό» της κυβέρνησης του μαύρου μετώπου. Την ώρα λοιπόν που ο Σαμαράς συμμετείχε στο φεστιβάλ υποκρισίας του Παρισιού δηλώνοντας «Je suis Charlie» και αυτός, μαζί με μια σειρά άλλους ηγέτες της ΕΕ και συμμάχους τους με «μαύρο» μητρώο στην εφαρμογή αντιδημοκρατικών πολιτικών ή ακόμα και υποστήριξη νεοναζί, στην Ελλάδα 37 αντιφασίστες διώκονται για το… κακούργημα της αφισοκόλησης. Οι ομάδες κρούσεις της ΔΕΛΤΑ, υποψήφιοι δολοφόνοι και μισητοί πραίτορες της κυβέρνησης, έφτασαν στο σημείο να τους ξεγυμνώσουν και να τους φωτογραφίσουν κατά τη σύλληψή τους.

Οι 37 αντιφασίστες κολλούσαν αφίσες για το στέκι «Δίστομο». Οι προσαγωγές μετατράπηκαν σε συλλήψεις μετά από μήνυση της νεοναζιστικής ΧΑ. Η αστυνομία «έδρασε άμεσα». Η συνεργασία της με τους νεοναζί ήταν και πάλι επιτυχημένη.
Αστυνομία και νεοναζί πάλι δεν μέτρησαν σωστά όμως. Οι αντιφασίστες, οι αγωνιστές κατά της κυβέρνησης και της πολιτικής της είναι πολύ περισσότεροι. Όσο και να προσπαθούν να καμουφλάρει η κυβέρνηση το ακροδεξιό της στίγμα, τόσο περισσότερο αποκαλύπτεται το αποτρόπαιο πρόσωπό της.

Καμία δίωξη για τους αντιφασίστες του «Διστόμου»-καμία συναίνεση με τους νεοναζί της ΧΑ.

Ανατροπή της κυβέρνησης και της πολιτικής της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *