Βόμβα Μητρόπουλου: Απείλησαν τη ζωή μου όταν ζήτησα στοιχεία για τη «λίστα Νικολούδη» (Video)

newego_large_t_1101_54240685«Στη λίστα Νικολούδη υπάρχουν 100 δισ. ευρώ που φύγανε από Έλληνες στη διάρκεια του μνημονίου, όταν είχα ζητήσει πριν από ένα χρόνο να κατατεθεί η λίστα Νικολούδη στη Βουλή, δέχθηκα επίθεση με απείλησαν και είπα ότι τελείωσε η ζωή μου» κατήγγειλε ο Αλέξης Μητρόπουλος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

«Επειδή είναι η ώρα να γίνει κάθαρση και δεν πρέπει να υπάρχουν σκιές στην πολιτική ζωή ζήτησα να κατατεθεί αμέσως η λίστα Νικολούδη, και ζήτησα ονόματα πολιτικών, δημοσιογράφων και επιχειρηματιών που έστειλαν μεγάλα εμβάσματα στο εξωτερικό» πρόσθεσε ο αντιπρόεδρος της Βουλής.

Στη συνέχεια ο Αλέξης Μητρόπουλος υποστήριξε ότι δέχθηκε επίθεση από δημοσιογράφους επειδή όπως είπε είδε τα ονόματά τους στη λίστα με μεγάλες καταθέσεις και συνέδεσε τη λίστα και με πρόσφατα δημοσιεύματα που τον κατηγόρησαν για μεγάλη υπόθεση φοροδιαφυγής.

«Αντί να παίζουμε με τη λίστα Λαγκάρντ, υπάρχουν τα εμβάσματα και πρέπει να δει το θέμα ο πρωθυπουργός» και πρότεινε να επιβληθεί φόρος Νικολούδη.

Πηγή: “Το Ποντίκι”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *