Όταν κυβερνούν οι ηθοποιοί στην χώρα των ραγιάδων που δροσίζουν καυτές πατάτες!

paularas-epixirimatiasΠηγή: από τον mateo.- epixirimatias.gr

Δεν ειναι μόνο υπέροχος ηθοποιός οσαχλαμάρας Χαϊκάλης, αλλα είναι και ένας απίστευτος… Κωλοτούμπας που ανδρώθηκε και μεγαλουργεί σε μια χώρα που την κυβερνούν κατσαπλιάδες απο την μεταπολίτευση και μετά. Μέρος του συστήματος είναι ο Παύλος αυτός ο απίθανος τύπος που εντάχθηκε στους Ανεξάρτητους Έλληνες απο τον ηγετίσκο-παραμυθά Πάνο Καμμένο ο οποίος παραμύθιαζε τους Έλληνες να τον ακολουθήσουν στο ”κίνημα του διαδικτύου” και οι οποίοι οταν κατάλαβαν πόσο μικρός σαν πολιτικός είναι την έκαναν-και συνεχίζουν να την κάνουν- με βήμα ταχύ προς την έξοδο.Δεν ειναι τυχαίο το κινημα του 11% μετά βίας είναι στο 2%..Είναι απίστευτα φαιδροί αυτοί οι τύποι!..

Το πρωί βγάζουν κορώνες πατριωτικές τύπου: Θα την πάρουμε την Πόλη,Βάστα Τούρκο να γεμίσω ,είμαστε οι απόγονοι του Κολοκοτρώνη και άρες μάρες κουκουνάρες και το βράδυ στα έδρανα της βουλής πηδάνε ενα ολόκληρο λαό βυθίζοντας τον στην απόλυτη εξαθλίωση.
Ο  μίστερ ”αναλαμβάνω μια καυτή πατάτα-Αν μπορώ θα τη δροσίσω” την δρόσισε για τα καλά χώνοντας στον πισινό των συνταξιούχων  ενα καλυβιώτικο αγγούρι νααααα!!!!
Μείωσε τις συντάξεις,……δροσίζοντας τις!!! Δείτε τι έγραφε ο Παυλάρας για το Παπαδήμο πριν λίγους μήνες ο αναλαμβάνων  και δροσίζων καυτή πατάτα …..Να σε χαιρόμαστε Παυλάρα με τις δροσιές σου…
33

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Current ye@r *