Ξεσάλωσαν πάλι οι χουντομαλάκες!

Γράφει ο mitsos175

Χούντα του Παπαδόπουλου: Απαγορεύονταν ένα σωρό πράγματα. Τραγούδια, συγκεντρώσεις, ρούχα, κούρεμα… Κάποιοι πανίβλακες έβαζαν τσιρότα σε δίσκους!
Αυτοί οι μαλάκες επέστρεψαν! Λογοκρίνουν και πάλι τα πάντα και τους πάντες. Αν τους αφήσουμε, θα έρθει σύντομα η μέρα που θα κάνουν τη ζωή μας περισσότερο κόλαση από ότι είναι τώρα με τα μυριάδες προβλήματα.

Δε με ενδιαφέρει ποιο τραγούδι τραγούδησαν στη Φλώρινα. Στο διαδίκτυο σήμερα βρίσκεις τα πάντα. Από Κομμουνιστικά μέχρι ναζιστικά. Φυσικά ακούω τα τραγούδια του Κόκκινου Στρατού και των Βιετναμέζων Κομμουνιστών, που είναι αριστουργήματα.

Εδώ, όπως γράφει το site μας, έχουμε υποκρισία και επιλεκτική μνήμη. Όποτε γίνεται κάτι τέτοιο, ιδιαιτέρα από την εγκληματική οργάνωση της ΝΔ, έχουμε αποπροσανατολισμό. «Ένας εχθρός του χεριού μας». Ένας «αντίπαλος» που θα βοηθήσει να ξεχαστούν διαφθορά, μαύρη αγορά κοκ. Το 90 ο Μητσοτάκης ανακάλυψε το Μακεδονικό. Ο ίδιος, που με την υπογραφή του βοήθησε να διαλυθεί η Γιουγκοσλαβία!

Το έκανε γιατί τον έπινε από τον Ανδρέα και ήθελε να συσπειρώσει τους ηλίθιους που τον ψήφισαν. Ο Ανδρέας όμως, μεγάλη γάτα που ήξερε όλα τα κόλπα, του τη βγήκε από τα δεξιά! «Δεν δεχόμαστε ονομασία που να έχει μέσα τη λέξη «Μακεδονία, Μακεδονικός» κοκ». Το πήραν κι άλλες συμμορίες και φτάσαμε να δημιουργήσουμε μόνοι μας πρόβλημα!

Υπάρχει ηλίθιος που να πιστεύει πως θα πάρουν το Ελληνικό τμήμα της Μακεδονίας οι Βόρειοι Μακεδόνες; Θα μου πείτε υπάρχουν ηλίθιοι που πιστεύουν πως εμείς θα πάρουμε την Πόλη! Στο μεταξύ στην Κωνσταντινούπολη ζουν σήμερα περισσότεροι Τούρκοι από ότι Έλληνες σε όλη την Ελλάδα! Αλλά τι να πεις στους λοβοτομημένους;

Το θέμα είναι πως άρχισαν πάλι να λογοκρίνουν. Όχι μόνο τραγούδια. Ακόμα και σκηνές σε έργα. Σε λίγο θα μας πουν πάλι πως θα ντυνόμαστε, θα παίρνουν παρουσίες αν πάμε Εκκλησία κοκ. Αν τους αφήσουμε, θα το κάνουν! Το έκαναν την εποχή του Παπαδόπουλου και γι’ αυτό τον γουστάρουν οι κομπλεξικοί μαλάκες. Θέλουν να κάνουν τη ζωή του άλλου μαρτύριο!

Δεν είναι θέμα ένα τραγούδι. Όσο για τους νεοδημοκράτες αυτοί είναι πάντα μαλακιστήρια. Πχ τα τρολ τους λένε να μποϋκοτάρουν τα Ελληνικά αγροτικά προϊόντα! Ακριβώς! Είναι τα ίδια ζωντόβολα που είπαν ψέματα για το τι τραγούδησαν οι καλλιτέχνες. Μην τους ακούτε, ρε μαλάκες, άμα δε σας αρέσουν! Όσο για τα λαχανικά και τα φρούτα πάρτε αυτά που είναι ραντισμένα με φυτοφάρμακα Ισραηλινών εταιριών, να ψοφήσετε μια ώρα αρχύτερα!

Θα πρέπει οι λογοκριτές να παίρνουν άμεση απάντηση. Όπως κάνει το site μας. Δεν πρέπει να αφήσουμε τα χουντοσπέρματα να κάνουν του κεφαλιού τους. Γιατί δεν θα σταματήσουν πουθενά, αν εμείς δεν τους σταματήσουμε.

Εγώ θα ακούσω Eleno Kerko. Όχι αυτό που τραγούδησαν (το Έλα Kerko), αυτό που τους κατηγόρησαν ότι τραγούδησαν. Γιατί; Γιατί η ελευθερία είναι το Άλφα και το Ωμέγα και πάνε πάλι να την εξαλείψουν! Δεν ήξερα πως υπάρχει τέτοιο τραγούδι και πιθανό να μη μ’ αρέσει. Αλλά θα το ακούσω. Όσο για τα φασιστάκια, να πάνε να πνιγούν στην πιο κοντινή πηγάδα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *