Ο πόλεμος ξεκίνησε … και θα κρατήσει για καιρό!

590_Ήταν ζήτημα χρόνου να συμβεί. Η καπιταλιστική κρίση βαθαίνει και οι «ασπιρίνες» δεν κάνουν τίποτα. Πρέπει να μπούνε μπρος τα μεγάλα σχέδια. Νέα εποχή ξημερώνει από αύριο 14 Νοέμβρη. Όλοι έχουν πάρει θέση, όλοι έχουν το δικό τους σχέδιο. Όπως λένε και στο χωριό μου «ο τραχανάς απλώθηκε».

Μη πέσουμε στη λούμπα του φόβου και του μίσους. Στο στημένο παιχνίδι ιμπεριαλιστών και τζιχαντιστών δεν διαλέγουμε στρατόπεδο. Και οι δυο είναι εχθροί των λαών σε ανατολή και δύση. Και οι δυο σκοτώνουν αδιακρίτως δίχως έλεος εργαζόμενους, νεολαίους, γυναίκες, γέρους και παιδιά. Και έχουν τον ίδιο θεό. Το χρήμα και το κέρδος, τα πετρέλαια και τις σφαίρες επιρροής, που τα καλύπτουν είτε με θρησκευτικό μανδύα είτε με επίκληση σε θολές αξίες και πολιτισμούς.

Υπερασπιζόμαστε τα θύματα του πολέμου αυτού. Είμαστε αλληλέγγυοι με τους λαούς της Ευρώπης της Ανατολής και όλου του κόσμου. Μόνος μας κοινός εχθρός ο πόλεμος, ο ιμπεριαλισμός, ο φονταμενταλισμός, ο φασισμός. Με μαζικό αντιπολεμικό, αντιιμπεριαλιστικό, αντικαπιταλιστικό κίνημα ανατροπής.

Η 17 Νοέμβρη να είναι ο πρώτος σταθμός ανάτασης και επανεξόρμησης του εργατικού και λαϊκού κινήματος στην Ελλάδα.

 Πηγή: Γιώργος Παπαδάκης Τρίκαλα – f/b

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *