Μας δουλεύουν;


Κάποιος μας δουλεύει ψιλό γαζί με χοντρή βελόνα. Δεν εξηγείται αλλιώς.
Διαβάζουμε και ακούμε ότι ο υπουργός Ανάπτυξης Χρήστος Φώλιας, «άδειασε» τον πρόεδρο της ΔΕΗ, Αθανασόπουλο, που είχε εξαγγείλει αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ την επόμενη εξαετία ύψους 35%.

Ειδικά ο Ν. Χατζηνικολάου σήμερα αφιέρωσε μεγάλο μέρος στην ραδιοφωνική του εκπομπή ρίχνοντας πυρά στον πρόεδρο της ΔΕΗ και παρότρυνε συνέχεια τον Φώλια: «Διώξε υπουργέ τον Αθανασόπουλο. Διώξτον σε τηλεοπτικό χρόνο».
Παρόμοιες τοποθετήσεις ακούσαμε από διάφορους ραδιοφωνικούς σχολιαστές.

Και τα δημοσιεύματα σε κάποιες εφημερίδες μιλούν για «φρένο σε Αθανασόπουλο για τις αυξήσεις – σοκ στο ρεύμα», όπως γράφουν χαρακτηριστικά τα «ΝΕΑ».

Σε μια άλλη όμως οικονομική εφημερίδα γράφετε:

ΔΕΗ: Εγκρίθηκε το business plan 2009-2014
11.11.08
Το Επιχειρησιακό Σχέδιο της ΔΕΗ για την περίοδο 2009 έως 2014 ενέκρινε κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της επιχείρησης.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΔΕΗ: “Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ κ. Τάκης Αθανασόπουλος εξουσιοδοτήθηκε όπως:

1. Οριστικοποιήσει το Επιχειρησιακό Σχέδιο εξετάζοντας, σύμφωνα με τις παρατηρήσεις που διατυπώθηκαν, και εναλλακτικές ή συμπληρωματικές επιλογές σχετικά με:

• την ενδεχόμενη διεύρυνση του μείγματος χρηματοδότησης του Επενδυτικού Προγράμματος με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και

το ρυθμό της μεσοσταθμικής αύξησης των τιμολογίων κατά την περίοδο 2009 – 2014.

2. Λάβει όλα τα αναγκαία οργανωτικά και διοικητικά μέτρα για την υλοποίηση του Επιχειρησιακού Σχεδίου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο επιβεβαίωσε την υποστήριξή του στην προσπάθεια της Διοίκησης για τον εξορθολογισμό της λειτουργίας της αγοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας στην Ελλάδα και ζητεί τη συνέχιση των εν λόγω προσπαθειών.

Το Επιχειρησιακό Σχέδιο της ΔΕΗ θα ανακοινωθεί στην επενδυτική κοινότητα στις 18 Νοεμβρίου 2008″.

Τι απ’ όλα ισχύει; Ο Αθανασόπουλος έχει δικό του κράτος και κάνει ότι του καυλώσει ή κάποιοι μας δουλεύουν κανονικά;

0 απαντήσεις στο “Μας δουλεύουν;”

  1. Ωραιος και ο χατζηνικολαου – δεν μπορουσε να το κανει λιγο πιο διακριτικια? Βγάζει ματι η υποκειμενικοτητα των θεσεων του…

  2. Το οτι ο Χατζηνικολαου μας παροτρυνε να δοξασουμε το Μυτηλιναιο το ακούσατε? Μαλλον κάποιος άλλος μας δουλευει χοντρα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *