Φασιστική επίθεση σε εργαζόμενο στον ρ/σ «105,5 στο Κόκκινο»

Προφανώς και δεν μπορεί έχουν καμιά σχέση με τον αναρχικό – αντιεξουσιαστικό χώρο τα  άτομα που διακατεχόμενα από φασιστική αντίληψη και με μέθοδο που χρησιμοποιεί η ναζιστική συμμορία – κόμμα του Μιχαλολιάκου επιτέθηκαν και γρονθοκόπησαν άγρια τον φωτορεπόρτερ Παντελή Νταβανέλο.

Ο εργαζόμενος στον ρ/σ «105,5 στο Κόκκινο» χτες στα ξημερώματα και ενώ βάδιζε στην οδό Στουρνάρη δέχτηκε επίθεση από 3 αγνώστους, που δρώντας σαν μαφιόζικη συμμορία τον ξυλοκόπησαν, με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο.

Η αθλητική συντάκτρια Αλέκα Ζούμη που παρουσιάζει την εκπομπή «Σκορ στο Κόκκινο», στον ρ/σ του ΣΥΡΙΖΑ, σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο f/b αναφέρει:

Οι εργαζόμενοι στο Κόκκινο εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας στον συνάδελφο μας Παντελή Νταβανέλο που τα ξημερώματα του Σαββάτου καθώς διέσχιζε την οδό Στουρνάρη δέχτηκε απρόκλητη και αναίτια επίθεση από 3 άτομα. Τα άτομα αυτά τον γρονθοκόπησαν άγρια, με αποτέλεσμα να προκληθεί μικρό αιμάτωμα στο κεφάλι του, οίδημα στο μάτι και μώλωπες στο πρόσωπο του.
Οι εργαζόμενοι «στο Κόκκινο» καταδικάζουμε την εγκληματική επίθεση. Στεκόμαστε στο πλευρό του συναδέλφου μας, εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας και τονίζουμε ότι ανάλογες ενέργειες στοχοποιουν και χαρακτηρίζουν μόνο αυτούς που τις διαπράττουν και αυτούς που επιχειρούν να αποκομίσουν πολιτικά οφέλη απ’ αυτές.

Εμείς δεν μπορούμε να καταλάβουμε ποιοι θα μπορούσαν να έχουν «πολιτικά οφέλη» απ’ αυτή την τραμπουκική ενέργεια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *