Φιμώνουν την Ζαχαράκη, τι χούντα είναι αυτή!

Η ιστορία με την αναπληρώτρια εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Σοφία Ζαχαράκη μπάζει από όλες τις μπάντες. Είναι τόσο φαιδρή δε που στο τέλος σηκώνεις τα χέρια ψηλά, αποκαμωμένος πια.

1) Της κάνει μήνυση ο Βαξεβάνης αλλά η μήνυση είναι… μισή αφού είναι έτοιμος να την αποσύρει αν η κ. Ζαχαράκη επανορθώσει. Δεν το κάνει. Προφανώς θέλει να υπάρχει η μήνυση για πολιτικούς λόγους.

2) Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παίρνει τηλέφωνο την Ολγα Γεροβασίλη και της λέει να έρθουν στα γραφεία της Ν.Δ. να συλλάβουν τη Ζαχαράκη! Καταλαβαίνετε πως εδώ δεν χρειάζεται καν σχολιασμός. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παίρνει τηλέφωνο την Ολγα Γεροβασίλη και της λέει να έρθουν στα γραφεία της Ν.Δ. να συλλάβουν τη Ζαχαράκη!

3) Η Σοφία Ζαχαράκη λέει πως έψαξε στο Google και είδε την καταδίκη Βαξεβάνηαλλά δεν έβαλε (στο… Google) και την αθώωση Βαξεβάνη ώστε να ανασκευάσει.

4) Περισσότερα από 20.500 αποτελέσματα βγάζει η αναζήτηση «Αθώωση Βαξεβάνης» αλλά η Ζαχαράκη δεν ανασκευάζει.

5) Η Ν.Δ. αλλά και η ίδια η Ζαχαράκη μιλούν για χούντα και φίμωση αλλά από το πρωί έχουν βγει σε τρία κανάλια, οχτώ ραδιόφωνα, δεκάξι εφημερίδες, τριάντα-δύο περιοδικά, εβδομήντα-οχτώ sites και εκατόν-δώδεκα ταχυδρομικά περιστέρια.

6) Δηλαδή για να καταλάβω, η Νέα Δημοκρατία δεν ήθελε να εφαρμοστεί ο νόμος; Όσο λάθος και αν είναι αυτός. Τι θέλει, δηλαδή; Ανομία;

7) Το επικοινωνιακό επιτελείο της Νέας Δημοκρατίας είναι τόσο για κλάματα που στο τέλος βάζεις τα γέλια

8) Προσωπική άποψη: ο Κώστας Βαξεβάνης δεν έπρεπε να κάνει μήνυση. Δεν μπορεί ένας δημοσιογράφος να χρησιμοποιεί έναν νόμο που όλοι οι δημοσιογράφοι ζητάμε να καταργηθεί.

9) Ούτως ή άλλως οι δημοσιογράφοι έχουμε άλλους τρόπους να αμυνθούμε, δεν χρειάζεται να καταφεύγουμε στα δικαστήρια.

10)  Τι χούντα είναι αυτή που ζούμε…

Πηγή: Δημήτρης Κανελλόπουλος – “Εφημερίδα των Συντακτών”

2 απαντήσεις στο “Φιμώνουν την Ζαχαράκη, τι χούντα είναι αυτή!”

  1. Είναι γεγονός αναμφισβήτητο πλέον ότι η τακτική της διαστρέβλωσης, της παραπληροφόρησης, της συκοφαντίας, της αθλιότητας και της αισχρής κακοποίησης της αλήθειας αποτελεί μόνιμη ασχολία της νέας δημοκρατίας και σταθερή απασχόληση όλου του μηχανισμού που συστάθηκε αποκληστικα και μόνο για το σκοπό αυτό., στο βαθμό που ο πρώτος διδάξας ο κακόφημος Γκεμπελς να αποτελεί πλέον μια ξεπερασμένη αμελητέα ποσότητα σε σύγκριση με τη συμμορία Μητσοτάκης. Το φαινόμενο είναι κυριολεκτικά ανεπανάληπτο στην νεότερη ιστορία του Ελλινικου κράτους και αποτελεί χαρακτηρηστικοδειγμα της εσχάτη κατα ισχυρής συνονημο βέβαια του μητσοτακικούς άλγους.Ομως ο λαός έχει και κρίση και νόηση και κυρίως γνωση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Current ye@r *