Ο καλός συνταγματολόγος ξέρει…

Μ’ ένα σμπάρο δυο τρυγόνια ο κ. Βενιζέλος. Η βολική αφορμή αποχώρησης του, λόγω παραγκωνισμού από το Επικρατείας, προκαλεί συρρίκνωση του ΚΙΝ.ΑΛΛ. και ταυτόχρονα παρέχει την αναγκαία στήριξη στον Κυριάκο Μητσοτάκη. 

Ο κ. Βενιζέλος -που κουνούσε το δάχτυλο αυστηρά σε όσους βουλευτές ή συντρόφους του τόλμησαν να αλλάξουν κόμματα καταγγέλλοντας τους για συναλλαγή- σήμερα φεύγει όχι μόνος, αλλά παίρνοντας μαζί και όσους ο ίδιος επηρεάζει. Αυτοί βέβαια που τον ακολουθούν δεν έχουν εξασφαλισμένο -όπως ο ίδιος- όχι μόνο υπουργείο, αλλά ούτε καν θέση διοικητή σε κρατική υπηρεσία. 

Η καθαρή πολιτική συμπεριφορά του Συνταγματολόγου που παραδίδει όλες τις τελευταίες ημέρες μαθήματα του τρόπου εφαρμογής του Συντάγματος και των Νόμων, μόλις σήμερα παραβίασε ταυτόχρονα όλους τους γραπτούς και άγραφους κανόνες πολιτικής δεοντολογίας και πολιτικού πολιτισμού. 

Κι αφού έκανε ό,τι έκανε, στη συνέχεια κατηγόρησε από πάνω και το κόμμα του ότι δήθεν σέρνεται πίσω από το ΣΥΡΙΖΑ! Λες και δεν έχουν ακούσει και διαβάσει οι πολίτες ποια είναι επί τέσσερα χρόνια τώρα και με πόσο φανατισμό η στάση του κόμματος απέναντι στην κυβέρνηση. 

Ο κ. Βενιζέλος μπορεί να κερδίσει ένα ακόμα υπουργείο, αλλά έχασε και το τελευταίο ίχνος της αξιοπιστίας του μπροστά στα… καλά και συμφέροντα.

Πηγή: Αντα Ψαρρά – “Εφημερίδα των Συντακτών”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *