Κ. Βαξεβάνης: Ο Κ. Μητσοτάκης “θυμίζει ενωματάρχη του ’60”. Προσπαθεί να στραγγαλίσει οικονομικά τα ΜΜΕ που δεν του είναι αρεστά.

Του Γ.Γ.

“Διατί να το κρύψωμεν άλλωστε”, που θα ‘λεγε και ο Επίτιμος των βρικολάκων… Είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι βλέποντας ρεπορτάζ του ιστότοπου μας -πάγια τακτική μας είναι να αποφεύγουμε στις αναρτήσεις μας να βάζουμε την λέξη “αποκλειστικό” και τα σχετικά- να επαληθεύονται στην πορεία απόλυτα.

Και εδώ αναφερόμαστε στις πληροφορίες που είχαμε δημοσιεύσει ότι υπάρχει κυβερνητική μεθόδευση ώστε να υπάρξει οικονομικός στραγγαλισμός στα ΜΜΕ που  αντιπολιτεύονται την δεξιά κυβέρνηση του Μητσοτάκη. (Θυμηθείτε την ανάρτηση που τιτλοφορούσαμε .«Αποδίδει η “ιδέα” του μισθοφόρου-γενιτσάρου Τάκη Θεωδωρικάκου».
Ετσι, λοιπόν σήμερα ο εκδότης της εφημερίδας “Documento” Κώστας Βαξεβάνης, κάνει επώνυμα μέσα από τις στήλες του εντύπου του μια πολύ σοβαρή παρέμβαση.
Σύμφωνα μ’ αυτή ο Κυριάκος Μητσοτάκης “θυμίζοντας ενωματάρχη του ’60“, “τηλεφωνεί αυτοπροσώπος σε επιχειρηματίες και τους ζητά να κόψουν τη διαφήμιση στο Documento. Και επειδή μάλλον δεν προλαβαίνει, βάζει και το επιτελείο του να καλεί όσους μπορεί στο Μαξίμου για να τους δίνει το μήνυμα”.

Εδώ έχουμε μια καταγγελία -παρόμοια δεν νομίζουμε ότι έχει ξαναϋπάρξει από την μεταπολίτευση μέχρι σήμερα- και η κυβέρνηση είναι αναγκασμένη να τοποθετηθεί. Να ζητήσει δηλαδή από τον δημοσιογράφο να παρουσιάσει τα στοιχεία που διαθέτει και τα οποία τεκμηριώνουν την καταγγελία του.

Θεωρούμε ότι δεν θα το κάνει. Κι αυτό γιατί ο Κ. Βαξεβάνης δεν είναι ένας αφελής και ανεύθυνος δημοσιογράφος. Για να κάνει μια τέτοια βαρύτητας καταγγελία θα διαθέτει ντοκουμέντα για να την αποδείξει.

Και το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι προχωράμε στην παλινόρθωση μιας κυβέρνησης της σκληρής δεξιάς που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα χρόνια της ΕΡΕ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *