Απόφαση του Αρείου Πάγου, δημιουργεί εφιάλτες σε 700.000 δανειολήπτες

Οι ανώτατοι δικαστές του Αρείου Πάγου για άλλη μια φορά ανέλαβαν να δείξουν τον αντιλαϊκό τους πρόσωπο και με τους νόμους τους που επιβάλλονται με το κλομπ του μπάτσου να δημιουργήσουν νέες στρατιές αστέγων.

Σήμερα, λοιπόν, η διάσκεψη της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου, οποίας πραγματοποιήθηκε με αστραπιαίους ρυθμούς, σχεδόν δύο εβδομάδες μετά την εισαγγελική πρόταση τάχτηκε υπέρ των “κορακιών” -των εταιρειών διαχείρισης «κόκκινων» ενυπόθηκων δανείων- να βγάζουν σε πλειστηριασμό σπίτια, που αποτελούν πρώτη κατοικία, και να προβαίνουν σε πράξεις εκτέλεσης ως δικαιούχοι διάδικοι για λογαριασμό των funds.

Μετά απ’ αυτό ένας εφιάλτης προβάλλει σε πάνω από 700.000 δανειολήπτες, που δεν μπορούσαν να εξοφλήσουν τα τοκογλυφικά τραπεζικά δάνεια, Τώρα ζούνε με την καθημερινή αγωνία ότι τα σπίτια τους μπορούν να βγουν σε πλειστηριασμό από τα funds που αγόρασαν για ελάχιστα χρήματα την πρώτη κατοικία τους από τις τράπεζες.

Μπροστά σ’ αυτή την εξέλιξη, ακόμα και καθεστωτικές ενημερωτικές ιστοσελίδες σχολιάζουν ότι “η επί της ουσίας εφαρμογή του Πτωχευτικού Νόμου της κυβέρνησης χωρίς κωλύματα θα οδηγήσει στη μεγαλύτερη αναδιανομή ακίνητης περιουσίας που έγινε ποτέ στην Ελλάδα”.

Κι εδώ προκύπτει το σοβαρό ερώτημα: Θα μπορέσει το λαϊκό κίνημα να βρει και να χρησιμοποιήσει τέτοιες πάλης για να αφήσει αυτούς τους εγκληματικούς σχεδιασμούς δικαστών και κυβέρνησης να δημιουργηθούν χιλιάδες οικογένειες της τάξης μας άστεγες, στα χαρτιά;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *