Επος της Σώτης Τριανταφύλλου. Και το 1917 γινόταν σιδηροδρομικά δυστυχήματα στην Σοβιετική Ενωση!

Βρισκόμαστε σε μια εποχή κατά την οποία δημοσιοκαφρίλα είναι στα καλύτερά της, Και προφανώς δεν μπορούσαν να απουσιάζουν απ’ αυτό το σκηνικό οι δημοσιολόγοι του διαδικτυακού “«σκουπιδιού» που κατασκευάζει «μια απολίτικη μάζα πειθήνιων κανίβαλων» και συμμετέχει στην καθεστωτική προπαγάνδα” όπως αναφέραμε σε περασμένη ανάρτησή μας για την ιστοσελίδα Athens Voice.

Αυτό το έπος όμως που υπογράφει η Σώτη Τριανταφύλλου, προσπαθώντας να δικαιολογήσει την κυβέρνηση για το ομαδικό κρατικό έγκλημα των Τεμπών μας άφησε άφωνους! Μπήκε, λοιπόν η “διανοούμενη” στην διαδικασία να μας φτιάξει μια λίστα για να μας αποδείξει ότι και επί εποχής υπαρκτού σοσιαλισμού το1917, το 1921, και το 1930, στην Σοβιετική Ενωση υπήρξαν σιδηροδρομικά δυστυχήματα!!!

Προφανώς δεν θα χάσουμε τον χρόνο μας να σχολιάσουμε τις γελοιότητες που γράφει η θηλυκή εκδοχή ενός κράματος Μπογδάνου- Τζήμερου με εσάνς Αδώνιδος, Σώτη Τριανταφύλλου. Αλλωστε δηλώνουμε την αδυναμία μας να προσεγγίσουμε τον ψυχισμό και τις αντιλήψεις τέτοιων “διανοούμενων” φιλελέ σούργελων,

Και για να σας πείσουμε γιατί αισθανόμαστε ότι δεν έχουμε την δυνατότητα να σχολιάσουμε τα γραφόμενα της Σ. Τριανταφύλλου αφήνουμε την ίδια να μας παρουσιάσει την προσωπικότητά της:

.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *