Συμμορία αδίστακτων πολιτικών απατεώνων που στηρίζεται μόνο στα ασπόνδυλα του κυβερνητικού κοινοβουλευτικού λόχου και στους κατασταλτικούς μηχανισμούς

Αγριο ξύλο, προληπτικό!

Με προληπτικό ξύλο υποδέχτηκαν οι διμοιρίες ΜΑΤ χιλιάδες πολίτες, που πήγαν χθες το βράδυ στην πλατεία Συντάγματος φωνάζοντας οργισμένοι «Δεν πληρώνουμε τα χαράτσια τους». Ακαμπτη η Αστυνομία, τους πετούσε χειροβομβίδες κρότου-λάμψης, δακρυγόνα και τους χτυπούσε με κλομπ, ακόμα και τη στιγμή που κατέβαιναν τρέχοντας τα μαρμάρινα σκαλοπάτια.

«Ελευθεροτυπία»
______________

Είχαμε αναφερθεί και χτες στην συγκεκριμένη μπατσάδικη βαρβαρότητα που γίνεται με κυβερνητική εντολή, την στιγμή που οι υφιστάμενοι του Παπουτσή αντιμετώπιζαν τον εχθρό λαό,  τονίζοντας στην ανάρτησή μας ότι  «η κυβέρνηση προσπάθησε να στείλει μήνυμα “μηδενικής ανοχής” απέναντι σε κάθε κοινωνική διαμαρτυρία μέσω των ένστολων πραιτωριανών του υπουργείου Προστασίας του Συστήματος. Επνιξαν στα δακρυγόνα και στα χημικά το Σύνταγμα στην συγκέντρωση των “αγανακτισμένων πολιτών”».

Εχοντας χάσει κάθε κοινωνικό έρεισμα το μόνο στήριγμα για να μείνει στην εξουσία η μνημονιακή κυβέρνηση είναι τα ασπόνδυλα που στελεχώνουν τον κυβερνητικό κοινοβουλευτικό λόχο και οι κατασταλτικοί μηχανισμοί.

Εγραφε χτες ο Γ. Δελαστίκ στο «Πριν» ανάμεσα στα άλλα: «”Ούννους” έλεγαν οι Έλληνες κατά τη διάρκεια της γερμανικής ναζιστικής κατοχής τους γερμανούς κατακτητές. Σαν “Ούννοι” λοιπόν με αυτή την έννοια συμπεριφέρονται σήμερα τα μέλη της κυβέρνησης των βαρβάρων του ΠΑΣΟΚ. Αρπάζουν, λεηλατούν, καταστρέφουν. Δεν αφήνουν τίποτα όρθιο. Μοναδικός τους στόχος να βυθίσουν στη φτώχεια και τη μιζέρια τους Έλληνες. Θέλουν να μας “κινεζοποιήσουν” όσο μπορούν περισσότερο πριν εκδιωχθούν από την εξουσία, όπου ελπίζουν να μπορέσουν να παραμείνουν ολόκληρη την τετραετία για να προωθήσουν και να μονιμοποιήσουν όσο μπορούν περισσότερο την πολιτική εξανδραποδισμού των εργαζομένων, της νεολαίας, των μικρομεσαίων, των συνταξιούχων. Πρόκειται για συμμορία αδίστακτων πολιτικών απατεώνων».

Για να εκτελέσει λοιπόν την διατεταγμένη υπηρεσία της η κυβέρνηση του ΓΑΠ κάνει διάλογο με την κοινωνία με δακρυγόνα και χημικά. Μόνο που τέτοιες κυβερνήσεις έχουν προδιαγραμμένο άσχημο τέλος.

Πηγή: http://tsak-giorgis.blogspot.com/2011/09/blog-post_4690.html

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *