Του Μητσοτακέικου Predator το κάγγελο

Του Γ. Γ.

Τελικά είναι πολύ καχύποπτοι κάποιοι χρήστες του διαδικτύου ή μήπως ο Μητσοτάκης κρατάει στα χέρια του κάποιους φακέλους, προϊόντα του μηχανισμού υποκλοπών που είχε στήσει και μ’ αυτά κάνει πολιτικό παιχνίδι;

Επιπρόσθετα πάντως, σήμερα η “ΕφΣυν” φέρνει στην δημοσιότητα μια καινούργια ενδιαφέρουσα αποκάλυψη για το σκάνδαλο των υποκλοπών. Σημειώνει το δημοσίευμα:

Νέα στοιχεία για το παρακράτος των υποκλοπών φέρνει σήμερα στη δημοσιότητα η «Eφ.Συν». Σύμφωνα με τη δημοσιογραφική έρευνα, ο επιχειρηματίας Γιάννης Λαβράνος, εκ των πρωταγωνιστών του σκανδάλου των υποκλοπών και στενά συνδεόμενος με τον ανιψιό του πρωθυπουργού, Γρήγορη Δημητριάδη, είχε πιαστεί στο «δόκανο» των φορολογικών αρχών το καλοκαίρι του 2021 και είχαν δεσμευτεί οι τραπεζικοί λογαριασμοί του. Οπως προέκυψε από το ρεπορτάζ μας, η αποδέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών του Λαβράνου έγινε με τουλάχιστον ασυνήθη τρόπο και με μια διαδικασία που προκαλεί πλήθος ερωτημάτων“.

Μετά κι απ’ αυτή την αποκάλυψη το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε ανακοίνωσή του τονίζει: “Και ενώ αποκαλύπτονται όλα αυτά, κυβέρνηση και ΑΑΔΕ τηρούν σιγή ιχθύος συνεχίζοντας την επιχείρηση συγκάλυψης. Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία δεν θα σταματήσει να ζητά να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση αυτή, που έχει εξελιχθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της Μεταπολίτευσης»”.​

Δείτε ακόμα:

Μια ιστορική αναδρομή: Απ’ τις υποκλοπές που είχε μεθοδεύσει ο “εφιάλτης της δημοκρατίας”, στο δίκτυο υποκλοπών που καθοδηγούσε ο απόφοιτος του Χάρβαρντ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *