Μπάχαλο στα αστικά κόμματα εξ αιτίας του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών

Εχουν ένα απίστευτο ταλέντο εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ. Κάθε φορά που η Ν.Δ έχει εσωτερικά προβλήματα φροντίζουν, σε ένα βαθμό, να αποπροσανατολίζουν το θέμα και να στρέφουν τα φώτα της δημοσιότητας στο μπάχαλο που επικρατεί και στο εσωτερικό της Κουμουνδούρου.

Δίπλα, λοιπόν, στις γνωστές τοποθετήσεις Σαμαρά και άλλων βουλευτών της κυβερνητικής παράταξης που διαφοροποιούνται από την κυβερνητική γραμμή στο επίμαχο νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, υπάρχει και η συνέντευξη Βορίδη στο ΒΗΜΑ που κυκλοφορεί. Ο υπουργός Επικρατείας επιμένει στη θέση του κατά του νομοσχεδίου που θα έρθει στη Βουλή για τον γάμο και την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών και εμφανίζεται έτοιμος να αποχωρήσει από την κυβέρνηση λέγοντας: «Ε, δεν θα χάσει η βενετιά βελόνι. Θα αναλάβει κάποιος άλλος. Μια δουλειά είναι και αυτή, στις δουλειές συμβαίνουν διάφορα».

Κι ενώ δημοσιεύματα Κυριακάτικων εφημερίδων κάνουν λόγο ότι μόνο το 40% της κοινοβουλευτικής ομάδας της Ν.Δ είναι διατεθειμένη να ψηφίσει το νομοσχέδιο, όλα τα δεξιά ΜΜΕ επικεντρώνονται στην αντιπαράθεση που παρουσιάζεται να έχει προκύψει ανάμεσα στον Κασσελάκη και τον πιο στενό και πιστό του σύμμαχο και συνεργάτη, τον Παύλο Πολάκη. Διαψεύδονται τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ φέρεται να του διεμήνυσε σε αυστηρό ύφος πως αν δεν ψηφίσει το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια θα τον διαγράψει, και αντικαταστάθηκαν με δημοσιογραφικές πληροφορίες που αναφέρουν πως ο κ. Κασσελάκης έστειλε μέσω τρίτου προσώπου στον Πολάκη, ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς τον βουλευτή του: «δεν θα δεχθώ καμία διαφοροποίηση από κανέναν για το θέμα των ομόφυλων ζευγαριών».

Τζούφιες απειλές είναι αυτές. Εδώ τον Πολάκη δεν τόλμησε να τον διαγράψει ο παντοδύναμος Τσίπρας κι ας του είχε κάνει τη ζωή κόλαση, θα το κάνει ο Κασσελάκης; Εκτός πια και αν έχει αποφασίσει να φτιάξει ένα προσωπικό κόμμα, που θα επιβιώνει με μια ισχνή κοινοβουλευτική παρουσία. Γιατί δεν νομίζουμε να αγνοεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ότι το ρεύμα του “Πολακισμού” είναι αυτό που κυριαρχεί στο κόμμα του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *