Το δριμύ κατηγορώ μιας χαροκαμένης μάνας που έχασε το παιδί της στο έγκλημα των Τεμπών. – Η μεθόδευση του καθεστώτος Μητσοτάκη να συγκαλυφθούν οι ένοχοι του εγκλήματος.

Το παρακάτω βίντεο είναι συγκλονιστικό. Το έχει ανεβάσει στον λογαριασμό που διατηρεί στο “Χ” η δημοσιογράφος Αρετή Αθανασίου.

Είναι ανατριχιαστική η κατάθεση που έδωσε στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής η γιατρός Μαρία Καρυστιανού. Μια χαροκαμένη μάνα, που έχασε το παιδί της στο έγκλημα των Τεμπών. Σε λιγότερο από 15 λεπτά εξαπολύει ένα δριμύτατο κατηγορώ για τους ηθικούς αυτουργούς της δολοφονίας των 57 ανθρώπων στα Τέμπη.

Θα έχει κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα η συγκλονιστική κατάθεση της χαροκαμένης μάνας; Η κατηγορηματική τοποθέτηση μας είναι ΟΧΙ. Κι αυτό γιατί απ’ την πρώτη στιγμή έγινε φανερή η προσπάθεια του καθεστώτος Μητσοτάκη να συγκαλύψει τους ενόχους και γι’ αυτό το έγκλημα.

Κι αυτό γιατί μόνο πρόκληση μπορείς να θεωρήσεις ότι μεταμεσονύχτια, πέρασαν σε ένα σχέδιο νόμου, του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, τροπολογία – προσθήκη του υπουργείου υποδομών και μεταφορών, με την οποία προβλέπεται πως ο Πρόεδρος και τα μέλη της έκτακτης επιτροπής εμπειρογνώμων που υποτίθεται συστάθηκε για τη διερεύνηση του δυστυχήματος των Τεμπών, καλύπτονται από ένα νέο ακαταδίωκτο που θυμίζει το αντίστοιχο της επιτροπής εμπειρογνώμων τον καιρό της πανδημίας.

Η τροπολογία, ορίζει πως «ο πρόεδρος και τα μέλη της Επιτροπής δεν δέχονται οδηγίες και υποδείξεις, δεν ευθύνονται, δεν διώκονται και δεν εξετάζονται για γνώμη που διατύπωσαν ή ψήφο που έδωσαν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους στο πλαίσιο της λειτουργίας της, εκτός αν ενήργησαν με δόλο».

Με απλά λόγια δηλαδή η νεοδημοκρατική πλειοψηφία της εξεταστικής επιτροπής θα κάνουν ότι δεν άκουσαν τα όσα συγκλονιστικά μας λέει η γιατρός Μαρία Καρυστιανού, θα βγάλουν το πόρισμα που έχουν προαποφασίσει και δεν πρέπει να το αιτιολογήσουν σε κανέναν. Εχουν βλέπετε εξασφαλίσει το ακαταδίωκτο.

Μία απάντηση στο “Το δριμύ κατηγορώ μιας χαροκαμένης μάνας που έχασε το παιδί της στο έγκλημα των Τεμπών. – Η μεθόδευση του καθεστώτος Μητσοτάκη να συγκαλυφθούν οι ένοχοι του εγκλήματος.”

  1. Μπράβο έχω κι εγώ μια κορη ! Ξέρω ότι δεν γυρίζουν πίσω τα παιδιά σας αλλά πρέπει να βρείτε δικαίωση, να τιμωρηθούν οι ένοχοι οι όσο ψηλά κι αν βρίσκονται Μην ξεχαστεί το θέμα αυτό

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *