Εγγυημένο γέλιο από τον “διάλογο”, Μητσοτάκη και Στέφανου Χίου

Οι παλιοί πιθανόν να θυμούνται έναν γελωτοποιό στη δεκαετία του ’90, που μέσα απ΄ το θρυλικό τηλεοπτικό του κανάλι 67 μας χάριζε απλόχερα γέλιο.
Στην τελική τις απόψεις του Βασίλη Λεβέντη ενστερνιστήκαν εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόροι και τον είδαμε στην πορεία αρχηγό κοινοβουλευτικού κόμματος. Μην εκπληγείτε λοιπόν αν κάποια στιγμή δείτε εθνοπατέρα τον γραφικό δημοσιοκάφρο Στέφανο Χίο.

Προφανώς και είναι θέμα που ένας τύπος με την ιδιοσυγκρασία του Χίου οπλοφορεί με την άδεια του κράτους (Αλήθεια τι έγινε με την περίπτωση που είχε πυροβολήσει για εκφοβισμό σε έναν δικαστικό επιμελητή;), όπως και είναι πρόβλημα ότι υπάρχουν χιλιάδες αναγνώστες που κάθε μέρα αγοράζουν την έντυπη πατσαβούρα του. Αυτά όμως είναι «σημάδια των καιρών» που θα έλεγε και ο Λιακόπουλος. Εδώ υπάρχουν πολίτες που πιστεύουν ότι ο απατεώνας Σώρρας έχει τρισεκατομμύρια -τα οποία επέκτησε πουλώντας τεχνολογία στους εξωγίηνους– και θα μας «σώσει», οι παπαριές του σαλταρισμένου Χίου δεν θα γινόταν αποδεκτές από μερίδα κόσμου;

Τα δυο βιντεάκια που κυκλοφορούν τώρα στο διαδίκτυο και τα οποία παρατέθουμε είναι όλα τα λεφτά. Δεν γνωρίζουμε πότε γυρίστηκαν, αυτό που διαπιστώνουμε όπως είναι ότι ο δημιουργός τους μας παρουσιάζει έναν σπαρταριστό “διάλογο” μεταξύ Μητσοτάκη και Χίου. Τα κοσμητικά επίθετα που αποδίδει ο Μακελάρης στον πρωθυπουργό, ούτε ο Ηλίας Πετρόπουλος δεν θα μπορούσε να τα σκεφτεί. Οσο για την διαχρονική ασυλία που απολαμβάνει ο εκδότης του “Μακελειού” είναι μια άλλη ιστορία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *