Η προφητεία για τη Μαρίνα

Γράφει ο mitsos175

«Μαρίνα – Μαρίνα – Μαρίνα
Η υπόθεση μπάζει νερά
Μαρίνα – Μαρίνα – Μαρίνα
Οι μπάτσοι τηρούν ομερτά»…

Ο προφήτης Ζαραλίκος στο τέλος του νέου video μας λέει για το κουκούλωμα του βιασμού της ανήλικης από τον απάνθρωπο του Θεού Μίχο. Ο οποίος κράτησε το στόμα του κλειστό και τώρα θα τον βγάλουν έξω γιατί αυτή ήταν η συμφωνία. Ελπίζω ο κόσμος να αντισταθεί ώστε να χαλάσει τη δουλειά των παιδεραστών εγκληματιών.

Είπε κι άλλα ενδιαφέροντα ο προφήτης αλλά εμείς σε αυτό το άρθρο θα ασχοληθούμε με την προφητεία για τη Μαρίνα. Ποια Μαρίνα; Όχι αυτή που παρκάρουν τα γιοτ οι εφοπλιστές, ούτε αυτή του τραγουδιού στα Καρναβάλια.
Ο προφήτης μας λέει για ένα άρθρο με τίτλο «Μέγα δικαστικό σκάνδαλο προ των πυλών».
«Στο κατηγορητήριο, δεν περιλαμβάνεται – έστω για συνέργεια – κανένα άτομο από τον οίκο ανοχής επί της οδού Κασσάνδρας στον Κεραμικό, για τον οποίο η ανήλικη κατέθεσε ότι οδηγούνταν εκεί από τον Ηλία Μίχο…»

Η πραγματική ιδιοκτήτρια του οίκου ανοχής είναι μία γυναίκα που ήταν κατηγορούμενη σε μεγάλη υπόθεση που είχε ερευνήσει η ΕΥΠ το 2017-2018 της Greek Police Mafia όπου η «Μαρίνα» ήταν ιδιοκτήτρια του οίκου ανοχής επί της οδού Κασσάνδρας αριθμός 6, μέχρι και το 2016 αλλά και ταμίας που συνέλεγε τα χρήματα της «προστασίας» από τα «σπίτια» σε Βοτανικό και Καλλιθέα. Τα χρήματα αυτά έφταναν στα χέρια του δολοφονηθέντα «αρχιταμία» της οργάνωσης Δημήτρη Μάλαμα, ο οποίος, σύμφωνα με πόρισμα της ΕΥΠ, τα έδινε σε υψηλόβαθμους της ΕΛ.ΑΣ!

Μπλέκεται επίσης και στην υπόθεση της Ηλιούπολης, «όπου ο αστυνομικός Δ. Μπουγιούκος βίαζε και εξέδιδε την 19χρονη Ε., κατηγορούμενος ως συνεργός του ήταν ο Ι.Λ., ο γιος της “Μαρίνας”. Η 19χρονη είχε καταθέσει στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ ότι η “Μαρίνα παρουσιαζόταν ως ιδιοκτήτρια της ιστοσελίδας “kingshustlers” μέσω της οποίας την εξέδιδε ο αστυνομικός, και πως εκείνη έκανε κουμάντο»!

Να λοιπόν ποιοι προστατεύονται πραγματικά. Όχι μόνο οι βιαστές ανηλίκων «πελάτες» αλλά και το κύκλωμα πορνείας που εκμεταλλεύεται ανήλικα και ενήλικα. Μπορούμε να πούμε πως διάφορες συλλήψεις άλλων εγκληματιών είναι για τη μείωση του ανταγωνισμού αφού αυτοί που είναι πίσω, οι Έλληνες μαφιόζοι, φαίνεται πως κυβερνούν!

Μπάτσοι προσφέρουν τέτοιου είδους υπηρεσίες σε δικαστές, παπάδες, πολιτικούς… κι αυτοί προστατεύουν με τη σειρά τους τους διεφθαρμένους μπάτσους! Έκανα λάθος δεν είμαστε Μπανανία. Βουλωμένη λεκάνη τουαλέτας είναι αυτό που μας παρουσιάζουν ως «κράτος».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *