Η μωβ συντρόφισσα Νο2.

Γράφει ο mitsos175

«Αποποινικοποιούμε τώρα τις κοινωνικές σχέσεις! Καλά έκανε η μοβ συντρόφισσα Λιάνα Κανέλλη και φίλησε τη Ντόρα Μπακογιάννη… Αναρωτιούνται κάποιοι σύντροφοι γιατί τη λέω μοβ. Το μοβ εμένα μ’ αρέσει. Είναι συνδυασμός μπλε και κόκκινου. Λίγο ΝΔ, λίγο ΚΚΕ. “Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και τ’ αγόρι μου ου ου”…»

Αυτά έγραφα πριν καιρό κι απέδιδα τις αγκαλίτσες και τα φιλάκια στο ότι Λιάνα και Ντόρα έπαιζαν το ίδιο διαδικτυακό παιχνίδι με την ίδια ομάδα και πανηγύριζαν γιατί ανέβηκαν πίστα. Απονήρευτος και άβγαλτος καθώς είμαι, που να φανταστώ αυτά που γράφει ο σύντροφος Νίκος πως «Η Λιάνα Κανέλλη είναι ένα σύμπτωμα της βαριάς αρρώστιας του ρεβιζιονισμού που κατατρώει το κόμμα»!

Σύντροφε Νίκο, που ξέρεις πόσο σε εκτιμώ, είμαι ΚΚΕ, γιατί δε μου αρέσει ο ρεβιζιονισμός. Αν πει κάτι η ηγεσία με το οποίο δε συμφωνώ, το γράφω και το γνωρίζουν όλοι όσοι διαβάζουν τα άρθρα μου. Για την ηγεσία δεν έχω να πω κάτι κακό, γιατί δεν είπε τίποτα κακό. Το ΚΚΕ δεν ψηφίζει κανένα σχεδόν νομοσχέδιο ούτε στη Βουλή, ούτε στην Ευρωβουλή, όπως κάνουν δήθεν «αντίπαλοι» της δεξιάς. Γι αυτό το αγαπάω – κι όχι μόνο γι αυτό.

Η Λιάνα προφανώς αγαπά κι αυτή τη Ντόρα. Τι της βρήκε; Είναι αδερφή του πρωθυπουργού, πράγμα που παρέλειψε να αναφέρει στους ύμνους που έκανε. Τι σημαίνει αυτό; Πως μπορεί να πει μια καλή κουβέντα στο χουντικούλη. Αν διαγραφεί από το Κόμμα, να έχει κάπου να πάει. Μια πισινή. Έτσι πάει σ’ αυτό το γιδότοπο και το ξέρουμε καλά. Το πάει για διαγραφή η Λιάνα; Τι να σας πω; Έχουν διαγραφεί και καλύτεροι. Αλλά δε νομίζω προς το παρόν και σίγουρα όχι γι’ αυτό.

Εδώ θα πω λίγα πράγματα για την Ντόρα τη Μητσοτάκη, αφού υπάρχει περίπτωση η Λιάνα να αγαπάει πραγματικά τη Ντόρα, χωρίς ανταλλάγματα, κι ο έρωτας, όπως όλοι γνωρίζουμε, είναι τυφλός. Εξ’ ου και η φράση «Μου τα έλεγε η μάνα μου, αλλά εγώ στραβώθηκα και σε πήρα, ανεπρόκοπε γάιδαρε, που έφαγες τα νιάτα μου» ή κάπως έτσι.

Είπε η Λιάνα πως, η Ντόρα, η μικρή σαδίστρια, έχει πολιτικές αρετές. Αν εννοεί την ανθρωποφαγία αρετή, τότε έχει! Δε νομίζω όμως πως συμφωνεί κανείς άλλος στο ΚΚΕ. Η Μπακογιάννη είναι νεοφιλελέ. Τις αρχές του νεοφιλελέ τις ξέρουν οι πάντες: Όχι κράτος για τους άλλους, μόνο για να βολευτούμε εμείς. Όντως η Ντόρα ζει εις βάρος όλων των άλλων, σύμφωνα με τις αρχές της. Γι αυτό είναι και καλή μαμά. Σαν το αρπακτικό που σκοτώνει για να ταΐσει τα μικρά. Τον Κώστα πχ έβαλε στο δήμο, αλλά το παιδί ήταν ανεπρόκοπο (όπως είχε πει η γιαγιά του) και κατόρθωσε να χάσει τ’ αβγά και τα πασχάλια, μαζί με κάμποσα εκατομμύρια ευρώ. Αλλά και τ’ άλλα παιδιά της τα βόλεψε μια χαρά.

Κυρία Κανέλλη. Καλή μητέρα είναι η εργαζόμενη μητέρα που δεν παρασιτεί εις βάρος του παρακράτους (κράτος δε γίναμε ποτέ) και που έρχεται πεθαμένη από τη δουλειά, για να κάνει τις δουλειές του σπιτιού και να φροντίσει τα παιδιά. Είναι εκείνη που κάνει ένα σωρό θυσίες για να έχει το παιδί να φάει, να ντυθεί, να σπουδάσει. Η Ντόρα ποτέ δεν αντιμετώπισε οικονομικό πρόβλημα, όπως αντιμετωπίζουν εκατομμύρια. Πάτησε επί πτωμάτων για να ανέβει. Αντίθετα εκατομμύρια πραγματικά καλές μητέρες υποφέρουν από την πολιτική που υπερασπίζεται.

Κυρία Κανέλλη, αν ήσασταν ανόητη, θα είχατε μια δικαιολογία. Τώρα δεν έχετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *