Θα γίνει πόλεμος με το Ιράν; Ένας ανόητος απερχόμενος πρόεδρος.

Γράφει ο mitsos175

Πότε είχαμε ακούσει ξανά το ζόμπι του Λευκού Οίκου να λέει «μην το κάνεις»; Πριν μερικούς μήνες το ραμολιμέντο προειδοποιούσε τον Πούτιν να μην χρησιμοποιήσει πυρηνικά. Φυσικά οι Ρώσοι δε θα χρησιμοποιούσαν πυρηνικά στην Ουκρανία για λόγους που έχουμε πει εδώ και πολύ καιρό. Τα πυρηνικά θα ξεσήκωναν παγκόσμια κατακραυγή, η ραδιενέργεια θα έπληττε και τη Ρωσία, χώρια που οι Ρώσοι νικάνε και χωρίς αυτά. Οι ΗΠΑ βέβαια το γνώριζαν, αλλά ο ανισόρροπος και διεφθαρμένος Τζο πούλαγε σανό στους ψηφοφόρους του.

Ο πρώτος πρόεδρος των ΗΠΑ με μαλάκυνση, που χουφτώνει ό,τι γυναίκα τον πλησιάσει ακόμα και συγγενείς του, απειλεί το Ιράν. Δήθεν οι Ιρανοί θα επιτεθούν με πυραύλους στους Ισραηλινούς φονιάδες. Το Ιράν θα απαντήσει σίγουρα στις δολοφονικές και τρομοκρατικές επιθέσεις του Ισραήλ, αλλά όταν και όπως αυτό κρίνει πως το συμφέρει. Προφανώς και μια πυραυλική επίθεση ή με drones, όσο θεαματική και να είναι, δε θα αποφέρει ουσιαστικά κέρδη λόγω της απόστασης – άρα και του χρόνου προειδοποίησης, ενώ θα δώσει αφορμή στις ΗΠΑ να επιτεθούν.

Τον πόλεμο με το Ιράν επιθυμεί διακαώς ο χαμένος Μπάιντεν, αφού έτσι θα αποπροσανατολίσει τον κόσμο ενόψει εκλογών. Κάτι πρέπει να κάνει, αλλιώς χάνει την εξουσία. Βέβαια το να βγει πάλι ο ακροδεξιός, ψεκασμένος Τραμπάκουλας δεν είναι και το καλύτερο για τον πλανήτη, αλλά εκεί κατάντησε η αστική «δημοκρατία», που μόνο δημοκρατία δεν είναι.

ΝΑΤΟ – Ισραήλ (λόγω της αεροπορικής υπεροχής) μπορούν να πλήξουν σοβαρότερα το Ιράν από ότι αυτό τους ιμπεριαλιστές. Βέβαια το Ιράν κατασκευάζει μαζικά αξιόλογα drones, οπότε μπορεί να ανταποδώσει τα χτυπήματα, αλλά σίγουρα ένας νέος πόλεμος αυτή τη στιγμή συμφέρει μόνο τον ανώμαλο πρόεδρο των ΗΠΑ, που μιλάει εκ του ασφαλούς.

Το λόμπι των Εβραίων έχει αποφασίσει να στηρίξει Τραμπ κι ο Μπάιντεν (παρά τη μαλάκυνση) κάνει ό,τι μπορεί για να τους κοροϊδέψει. Αν επιτεθεί το Ιράν, αν ρίξει η Ρωσία πυρηνικά, κι αν ο ίδιος είχε καρούλια θα ήταν πατίνι!

Το Ιράν όμως μπορεί να χτυπήσει αλλιώς τις ΗΠΑ, εκεί που πονάνε περισσότερο, χωρίς να ρίξει ούτε μια σφαίρα. Έχει πετρέλαιο, κι αυτό είναι πανίσχυρο όπλο. Άλλωστε, αν δεν είχε πετρέλαιο, οι ΗΠΑ ούτε που θα ασχολιόνταν. Το πετρέλαιο θέλουν, γι αυτό και ψάχνουν αφορμές να επιτεθούν. Όπως έκαναν στο Ιράκ, τη Λιβύη, κι ένα σωρό άλλα μέρη που ήθελαν να τα εκμεταλλευτούν. Μη νομίσει κανείς πως με τον Τραμπ θα αλλάξει κάτι, ίσως να αποφύγουμε τον πυρηνικό πόλεμο με τη Ρωσία, αφού ο επίσης διεφθαρμένος Τραμπάκουλας δε θα μπερδέψει το κουμπί των πυρηνικών με το τηλεκοντρόλ.

Δε θα γίνει άλλος μεγάλος πόλεμος οπότε, ντόπιοι μαυραγορίτες, μη χαίρεστε και μην ετοιμάζεστε να αυξήσετε κι άλλο τις τιμές. Βέβαια γίνει δε γίνει πόλεμος τις τιμές θα τις αυξήσουν! Γιατί; Το είπαμε 2 δις το χρόνο είναι τα παραπάνω έσοδα (τονίζω το παραπάνω) του ΦΠΑ! Οι μαυραγορίτες έχουν τις πλάτες της κυβέρνησης. Δίνουμε κάθε χρόνο παραπάνω ένα και πλέον μισθό για να αγοράσουμε τρόφιμα και να πληρώσουμε λογαριασμούς! Μην περιμένουμε ούτε από τον Κιμ να το πατήσει, ούτε από τον Πούτιν, ούτε από κανένα. Αν δεν κάνουμε κάτι εμείς, θα συνεχίσουν να μας γδέρνουν το πετσί οι δεξιοί πλιατσικολόγο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *