Τέμπη: Πέντε νέα καυτά κενά, ένα πρωτόκολο – σοκ

Νέες διαστάσεις για τη διαρροή και τη συρραφή των ηχητικών αρχείων του ΟΣΕ, αλλά και τη μετακίνηση των βαγονιών από το χώρο της τραγωδίας στα Τέμπη, προκύπτουν από το σημερινό δημοσίευμα του Βήματος, αλλά και το ρεπορτάζ του MEGA στο οποίο εκτός των άλλων μιλάει και ο Χρήστος Κωνσταντινίδης, που έχασε την σύζυγό του στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών.

Προφανώς εμείς δεν θα μπούμε σε αστυνομικά σενάρια που στηρίζονται σε βάσιμες υποψίες για την κυβερνητική συμμετοχή στο μαζικό έγκλημα και ο τρόπος που έχει επιλεγεί για την συγκάλυψη αυτών των ευθυνών.

«Με τα νέα στοιχεία που έχουμε θα βγει στο φως ακριβώς ό,τι έχει γίνει. Το μόνο που δεν θα δείχνουν ευθέως είναι τον δράστη», σημειώνει, ο Χρήστος Κωνσταντινίδης, που έχασε την σύζυγό του στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών.

Σήμερα το Βήμα δίνει συνέχεια στην υπόθεση, διαπιστώνοντας μια σειρά κρίσιμα “κενά” και ζητώντας απαντήσεις σε μια σειρά από ενδιαφέρουσες ερωτήσεις που προκύπτουν αναφορικά με την “υφαπαργή” από το σύστημα καταγραφής του ΟΣΕ των μαγνητοσκοπημένων συνομιλιών του σταθμάρχη της Λάρισας και του μηχανοδηγού της μοιραίας αμαξοστοιχίας.

Αλήθεια, πιστεύει κανείς ότι τόσες μέρες μετά την μαζική τραγωδία – έγκλημα υπάρχουν τόσα “κενά” στην δικογραφία ή εκτός των άλλων παίζεται και ένα παρασκηνιακό παιχνίδι κυβέρνησης – Μαρινάκη;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *