Η ΟΡΓΗ ΔΕΝ ΜΠΑΖΩΝΕΤΑΙ

Του Γ. Γ.

Η σχετική πληροφόρηση μας παρέχεται από τον Γιώργο Καλαϊτζίδη. Οπως μας ενημερώνει στον ηλεκτρονικό του λογαριασμό στο διαδίκτυο, το μέλος του Ρουβίκωνα, με πολύ μεγάλη προσέλευση κόσμου και με συγκλονιστικές τοποθετήσεις από συγγενείς θυμάτων και επιζώντες, πραγματοποιήθηκε χτες στο ΒΟΞ η εκδήλωση για την κρατική δολοφονία στα Τέμπη.

Ο Ρουβίκωνας δεσμεύτηκε και χτες να συνεχίσει να στηρίζει τον αγώνα αυτών των ανθρώπων που θα το πάνε μέχρι τέλους, γιατί όπως αναφέρθηκε και στην εκδήλωση ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΠΛΕΟΝ.

Τα εύσημά μας στους αγωνιστές αυτής της συλλογικότητας αφού και η κοινωνική της καταξίωση είναι πρωτοφανές φαινόμενο. Και προφανές έχει την αξία της αυτή η κινηματική δραστηριότητα. Το βασικό όμως είναι ότι λειτουργεί σαν “σπορά”, ώστε να απαξιωθεί εντελώς στην λαϊκή συνείδηση η λεγόμενη “αστική Δικαιοσύνη”.

Και εδώ βρίσκεται η ουσία όπως τόνισε ο εμβληματικός δικηγόρος στη δίκη της Χρυσής Αυγής, Κώστας Παπαδάκης, που έκανε έκκληση για την μαζική παρουσία του λαϊκού Παράγοντα κατά την διάρκεια της δίκης. Μόνο έτσι μπορούμε να ελπίζουμε σε αποκάλυψη των εγκληματικών ευθυνών κυβερνητικών στελεχών και να μην υλοποιηθεί η μεθόδευση συγκάλυψης που έχει στηθεί από την πρώτη στιγμή. “Αυτούς τους ρόλους μας τους δίνει η ζωή μερικές φορές και αν μπορέσουμε να τους διαδραματίσουμε άξια θα φτιάξουμε έναν καλύτερο κόσμο γιατί το ζητούμενο δεν είναι φυσικά να έλθουν πίσω αυτοί που έφυγαν σ’ αυτό το έγκλημα, αλλά να μην υπάρξουν άλλα εγκλήματα”, τόνισε στην παρέμβασή του ο αγωνιστής δικηγόρος.

Σύντομα θα βγει το βίντεο με όλη την εκδήλωση.

Η ΟΡΓΗ ΔΕΝ ΜΠΑΖΩΝΕΤΑΙ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *