Γιώργος Αυτιάς: Κατατρόπωσε τον Χατζητέτοιο, αναλαμβάνοντας τον τίτλο του “καλύτερου γυμνοσάλιαγκα με κουστούμι”.

Γιώργος Αυτιάς: Κατατρόπωσε τον Χατζητέτοιο, αναλαμβάνοντας τον τίτλο του “καλύτερου γυμνοσάλιαγκα με κουστούμι”.

Τουλάχιστον πίκρα θα αισθάνθηκαν οι συνάδελφοι, ομοϊδεάτες του Γιώργου Αυτιά, μετά την θριαμβευτική είσοδο που έκανε στο ευρωψηφοδέλτιο τη Νέας Δημοκρατίας.

Η αποστροφή, δε, του Αυτιά στην δήλωση του ότι ” …35 χρόνια υπηρετώ τον πολίτη σε όλες τις πτυχές των διεκδικήσεων πιστά, τηρώντας τους νόμους και το Σύνταγμα της χώρας” είναι όλα τα λεφτά.

Προφανώς το σύστημα και της επιθυμίες του εργοδότη του, υπηρετεί ο Αυτιάς και αυτή η δραστηριότητα του τον έχει καταστήσει πάμπλουτο.

Οσο για την δημοσιογραφική του πορεία και “εγκυρότητα” κάνοντας ένα σεργιάνι στο μπλοκ μας, πέσαμε πάνω σε ανεπανάληπτες επιδόσεις του. Σε μια ανάρτηση που τιτλοφορούσαμε “Πόσο χαχόλους θεωρεί το τηλεοπτικό του κοινό ο Γ. Αυτιάς;“, παρακολουθούμε το εξής απίστευτο. Παρουσιάζεται ο Γ. Αυτιάς να παίρνει συνέντευξη από τον Παναγιώτη Ψωμιάδη.
Τίποτε το ιδιαίτερο θα έλεγε κάποιος. Οπως όμως αποκάλυψε η σατιρική εκπομπή “Ράδιο Αρβύλα”, μετά την πρώτη μετάδοση, τις επόμενες μέρες, ο Αυτιάς δεν επαναλαμβάνει απλώς το ίδιο βίντεο, αλλά παρουσιάζεται … να συζητά μαζί του! Δηλαδή ο δημοσιογράφος έχοντας το πιο φυσιολογικό ύφος … ανοίγει διάλογο με τον … ανύπαρκτο Ψωμιάδη.

Ο υπάλληλος του Αλαφούζου, διεκδικούσε εδώ και χρόνια, με αξιώσεις, απ’ τον Χατζητέτοιο, τον τίτλο του “καλύτερου γυμνοσάλιαγκας με κουστούμι“. (Δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερο ανταγωνισμό από τους συναδέλφους του στο συγκρότημα του Φαλήρου). Τώρα με την “διαπλανητική” δήλωσή του ότι όλος ο πλανήτης ψηφίζει Νέα Δημοκρατία, βρέθηκε εκτός συναγωνισμού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *