Περικύκλωση ταξιαρχίας των νεοναζί.

Γράφει ο mitsos175

Ο δεξιός τομέας στην Ουκρανία είναι μια τρομοκρατική συμμορία από ακροδεξιές, εθνικιστικές, φασιστικές ομάδες. Έγινε κόμμα το 2014 ενώ τα εγκλήματα που έχει κάνει τόσο στον πόλεμο σε αμάχους και αιχμαλώτους, όσο και πριν από αυτόν, είναι αμέτρητα! Ο αντικομουνισμός και ο ρατσισμός είναι το κύριο χαρακτηριστικό τους, όπως άλλωστε όλων τω ναζί.

Θα περίμενε κανείς να υπηρετούν στον Ουκρανικό στρατό (όπως όλοι) σε διάφορες μονάδες. Όμως οι εγκληματίες αυτοί, που σωστά χαρακτηρίστηκαν τρομοκράτες από τη Ρωσία, έχουν δικό τους στρατό! Μάλιστα χρηματοδοτούνται από διάφορους πλουτοκράτες σε Ουκρανία και εξωτερικό, έτσι θεωρούνται από τις πιο καλά εξοπλισμένες μονάδες που πολεμούν στην Ουκρανία!

Η 67 ΧΩΡΙΣΤΗ Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία είναι ένα «κακό σπυρί» για τους ίδιους τους Ουκρανούς διοικητές, αφού δεν ελέγχουν καθόλου τα ακροδεξιά καθάρματα. Η συγκεκριμένη ταξιαρχία έχει δικά της άρματα και πυροβολικό καθώς και τα δικά της πυρομαχικά και εφόδια! Σύμφωνα με τους ίδιους «διατηρούν το δικαίωμα να μην συμμορφωθούν με τις εντολές κατάπαυσης του πυρός των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας όπως και να συνεχίσουν τις ενεργές εχθροπραξίες σύμφωνα με τα δικά τους σχέδια»! Πολλές φορές μάλιστα έχουν έρθει σε βίαιη αντιπαράθεση με μονάδες του Ουκρανικού στρατού και της αστυνομίας.

Τι έκανε λοιπόν ο αρχηγός στρατού της Ουκρανίας; Τους έστειλε να πολεμήσουν τους Ρώσους στην πρώτη γραμμή, στο Chasiv Yar, ένα κρίσιμο τομέα του μετώπου στο Ντονμπάς. Οι Ρώσοι δέχτηκαν με χαρά το «δώρο» κι άρχισαν να σφυροκοπούν τα ναζίδια. Μετά από σκληρές μάχες κατόρθωσαν να περικυκλώσουν τη συγκεκριμένη ταξιαρχία τρομοκρατών. Φαίνεται πως οι εσωτερικές διαμάχες μεταξύ των Ουκρανών εθνικιστών για την εξουσία δίνουν την ευκαιρία στους Ρώσους να πετύχουν την αποναζιστικοποίηση. Φυσικά πλήρη συντριβή των καθαρμάτων προϋποθέτει και την τιμωρία της ακροδεξιάς μαριονέτας των ΗΠΑ του απερχόμενου προέδρου Ζελένσκι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *