Σιγά μη στάξει η ουρά του γαϊδάρου

Πηγή: ΚΟΝΤΡΑ

Δηλαδή, στον Παπανώτα τους πείραξαν μόνο αυτά που εξέμεσε… ο στόμας του για τις γυναίκες που κακοποιούνται. Ολα τα άλλα δεν τους ενόχλησαν. Οτι είναι η επιτομή της χυδαιότητας, του παρτακισμού, του «εμείς να περνάμε καλά» κτλ. κτλ. Υπήρχε περίπτωση, άτομο σαν τον Παπανώτα να έχει διαφορετική άποψη και για τις γυναίκες; Οι Παπανώτες, σύμβολα του πιο παρακμιακού lifestyle, τηλεπερσόνες του trash, έχουν στον πυρήνα της σκέψης τους τον πιο άκρατο ατομισμό ή μάλλον τον απόλυτο ατομισμό. Γι’ αυτούς δεν υπάρχουν κοινωνικές σχέσεις, ταξική διάρθρωση και τα παρόμοια. Υπάρχει μόνο το άτομο. Παίρνεις εξευτελιστικό μεροκάματο; Είσαι ένας αποτυχημένος. Κακοποιείσαι; Φταις κι εσύ που το ανέχτηκες. Και πάει λέγοντας.

Ολα αυτά τα κατάπιαν οι συριζαίοι, όταν ο Κασσελάκης επέλεξε τον Παπανώτα για το ευρωψηφοδέλτιο. Οπως έχουν καταπιεί και τον ίδιο τον Κασσελάκη, του lifestyle της «επιτυχίας» και του «πατρίς, θρησκεία, οικογένεια».

ΥΓ1. Ο Παπανώτας «κλωτσάει» κιόλας. Μετά την… εξαίρεσή του από τον Κασσελάκη, έκανε δήλωση στην οποία ισχυρίστηκε πως από την προηγούμενη μέρα είχε προτείνει ο ίδιος να παραιτηθεί, όμως ανώτατα στελέχη της Κουμουνδούρου τον απέτρεψαν, λέγοντάς του ότι η ηγεσία (δηλαδή ο ΣτέΚας) τον στηρίζει!

ΥΓ2. Με τη Μελέτη στο «απέναντι» ευρωψηφοδέλτιο και χωρίς τον Παπανώτα, ο πρόεδρος ΣτέΚας θα πρέπει να σηκώσει μόνος του το βάρος του ροζ lifestyle. Δεν τον φοβόμαστε. Δέκα Μελέτες στην καθισιά του θέλει. Βλέπουμε να πέφτει στη μάχη και ο συμπαθής Τάιλερ και η Φρόξι.

Σιγά μη στάξει η ουρά του γαϊδάρου (2)

«Η αναφορά στα θαύματα ήταν σοκαριστική. Αυτά ανήκουν σε κάποιους ιδιαίτερους πολιτικούς χώρους». Αυτός που… σοκαρίστηκε ήταν ο Γιώργος Τσίπρας. Σώπα, ρε μεγάλε! Αυτό σε μάρανε; Εσύ υπήρξες από τους πρώτους που φώναξαν «Κασσελάκης, μπας και ξαναδούμε άσπρη μέρα». Τι ακριβώς επέλεγες; Εναν λαμπρό αριστερό νέο, μορφωμένο, έξυπνο, με κοινωνικές ευαισθησίες και βαθύ γνώστη του… διαλεκτικού και ιστορικού υλισμού; Ηξερες πολύ καλά ότι επέλεγες ένα «προϊόν», έναν «influencer» που μπορεί να πουλήσει πολιτική, όπως άλλοι «influencer» πουλάνε κρέμες για αποτρίχωση. Ποια ιδεολογία και κουραφέξαλα; Ο «influencer» είναι αδίστακτος. Δεν έχει ιδεολογία, δεν έχει καν στοιχειώδη πολιτική σταθερότητα. Θα ρίξει στην πιάτσα ό,τι μπορεί να πουλήσει. Και θαύματα και Παπανώτες…

Α, να μην το ξεχάσουμε. Θα είναι και δικτατορίσκος ο «influencer»: Οποιανού δεν του αρέσει, τον πούλο από το δικό μου κόμμα. Οπότε, αν δεν του αρέσει του Γιώργου Τσίπρα, υπάρχει πάντοτε η οδός επανόδου του ασώτου. Ο ξάδερφος περιμένει με ανοιχτές αγκάλες. Κάτι μάς λέει, όμως, πως το σοκ του Γ. Τσίπρα είναι «μαϊμού». Υποψήφιος ευρωβουλευτής είναι και θέλει να τραβήξει σταυρούς από το παραδοσιακό συριζαϊκό ακροατήριο, αναμοχλεύοντας με τον τρόπο του το παλιό σύνθημα «εμείς, εμείς, οι μόνοι συνεπείς».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *