«Ο φόνος τώρα δικαιώνεται»…

Γράφει ο mitsos175

«Η δολοφονία δικαιώνεται». Κι η τρομοκρατία επίσης! Τρομοκράτης δεν είναι ο Κουφοντίνας, αλλά κάθε καθίκι που ηθελημένα δολοφονεί αθώους ανθρώπους δηλαδή ο φασίστας. Η ΕΟ 17Ν κάθε άλλο παρά αθώους εκτελούσε.

Έχουμε μιλήσει για τον τρομοκράτη – δολοφόνο – παρακρατικό – προβοκάτορα – υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ, θα πούμε λίγα ακόμα συμπληρωματικά.
Δεν τον λέμε εμείς τρομοκράτη, φονιά, προβοκάτορα κλπ. Τον έχουν πει εδώ και χρόνια όλες οι αστικές εφημερίδες από την εποχή που το κάθαρμα αυτό μαζί με άλλους φασίστες δολοφόνους εισέβαλε στην Αλβανία και προσπάθησε να ξεκινήσει πόλεμο!
Φαντάζεστε να τα κατάφερνε; Πόσοι Αλβανοί ζουν αρμόνικα και εργάζονται σήμερα στην Ελλάδα πληρώνοντας χαράτσια; Πόσους νεκρούς θα μετρούσαμε στις δυο χώρες; Και τι επιπτώσεις θα είχε ένας πόλεμος στις σχέσεις μας διαχρονικά;

Κάποιοι νόμιζαν πως η Αλβανία είναι εύκολος αντίπαλος. Όμως τα βουνά δεν πρέπει να τα υποτιμάς ποτέ. Αυτό άλλωστε είναι ένα από τα διδάγματα το 1940. Επιπλέον η Αλβανία δεν είναι μόνη της. Η Τουρκία, που είναι αρκετά ισχυρή για να δημιουργούμε τέτοιες προβοκάτσιες, είχε δηλώσει πως δε θα άφηνε την Ελλάδα να κάνει ότι θέλει στα Βαλκάνια. Όπως στην Κύπρο «θα πηγαίναμε για μαλλί και θα βρισκόμασταν κουρεμένοι».

Είχε κάνει εντύπωση τότε πόσο γρήγορα είχε αδειάσει η Ελληνική κυβέρνηση την προβοκατόρικη τρομοκρατικής επίθεση της παραστρατιωτικής ΜΑΒΗ στην Αλβανία. Τα μέλη της συνελήφθηκαν από την Ελληνική αστυνομία και η οργάνωση εξαρθρώθηκε πλήρως παρόλο που οι τρομοκράτες έπεσαν στα μαλακά.
Αν δεν τους έβαλε όμως η κυβέρνηση να επιτεθούν ποιος τους διέταξε; Που τα βρήκαν τα όπλα και τα χρήματα;

Ο Ανδρέας Παπανδρέου αν και πανίσχυρος πολιτικά, ήταν εκείνη την εποχή άρρωστος και αδύναμος σωματικά. Η γαλάζια συμμορία της ΝΔ ήθελε να επιστρέψει στην εξουσία. Ο μόνος τρόπος ήταν η δημιουργία ανώμαλης κατάστασης. Μιας κατάστασης την οποία θα εκμεταλλεύονταν για να πει πως «ο Ανδρέας δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στα καθήκοντα ενός πρωθυπουργού, ενώ το ΠΑΣΟΚ δήθεν οδηγούσε τη χώρα σε επικίνδυνα μονοπάτια».
Ο μόνος λοιπόν που είχε κίνητρο να γίνει κάτι τέτοιο εκείνη την εποχή ήταν η ΝΔ! Η Αλβανία δεν είχε πλέον Κομμουνισμό, ο πρωθυπουργός της τότε ήταν ο Σαλί Μπερίσα, επομένως δεν υπήρχε θέμα όσον αφορά τη CIA.

Σήμερα, χρόνια μετά, ο Φρέντι Μπελέρης είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΝΔ! Ο ίδιος είχε σχέσεις με τον Γιώργο Καρατζαφέρη που επί Μητσοτάκη ήταν εκείνος που οργάνωνε την προπαγάνδα και τα ψέματα της γαλάζιας εγκληματικής οργάνωσης.

Πρόκειται για παλιά γραμμάτια τα οποία εξοφλούνται με τόκο, αφού οι προβοκάτορες ποτέ δεν είπαν τα βασικά. Ποιοι ήταν αρχηγοί, ποιοι τους είπαν να χτυπήσουν το στρατόπεδο στην Αλβανία κλπ.
Αντί λοιπόν να καλούν τη ΝΔ να δώσει εξηγήσεις γι αυτή την υποψηφιότητα σήμερα οι πετσωμένοι ΑΡΔ παίζουν το βρώμικο παιχνίδι των τρομοκρατών. Η ΝΔ ποτέ δεν ήταν πατριωτικό κόμμα αλλά κόμμα προδοτών, πατριδοκάπηλων, που χρησιμοποιούσαν την μειονότητα στην Αλβανία για τους δικούς τους μικροκομματικούς σκοπούς.

Μην ξεχνάμε πως επί Μητσοτάκη διαλύθηκε η σύμμαχος Γιουγκοσλαβία με αποτέλεσμα το Μακεδονικό. Τώρα, αφού η Τουρκία παραείναι δυνατή, πάνε να βρούνε νέο εχθρό για να αποπροσανατολίσουν από τα πολλά και μεγάλα εσωτερικά προβλήματα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *