Λεπτομέρειες

Είναι από τις λεπτομέρειες που έχουν ιδιαίτερη σημασία. Και αναφερόμαστε στον τρόπο με τον οποίο τα ΜΜΕ προσεγγίζουν το θέμα της εγκληματικής οργάνωσης, μέλη της οποίας ευθύνονται για τον θάνατο του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη.

Εχουμε ένα θέμα με δυο διαμετρικά αντίθετες προσεγγίσεις. Τα ΝΕΑ δεν αφιερώνουν ούτε λέξη στο σημερινό τους πρωτοσέλιδο για το θέμα και αρκούνται σε μια τηλεγραφική αναφορά στην σελίδα 36. Την ίδια τακτική ακολουθεί και η ιστοσελίδα in.gr πράγμα που δεν είναι καθόλου τυχαίο. Ολα δείχνουν ότι τα ΜΜΕ του ομίλου Μαρινάκη προσπαθούν με κάθε τρόπο να υποβαθμίσουν το γεγονός.

Από την άλλη, φιλοκυβερνητικά έντυπα σήμερα μιλούν ότι “οι ευθύνες για την δολοφονία του αστυνομικού θα φτάσουν αρκετά ψηλά ειδικά σε ότι αφορά το ζήτημα των ηθικών αυτουργών”, ενώ η ιστοσελίδα του Τριανταφυλλόπουλου κάνει λόγο για “άμεση σύνδεση και εμπλοκή της διοίκησης του Ολυμπιακού και συγκεκριμένα του προέδρου της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη, του Αντιπροέδρου, Κωνσταντίνου Καραπαπά αλλά και του έτερου αντιπροέδρου Δημήτρη Αγραφιώτη , καθώς και του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη, βλέπει η ΕΛ.ΑΣ. πίσω από την εγκληματική οργάνωση μέλη της οποίας ευθύνονται για τον θάνατο του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη”.

Αυτό που φαίνεται και σ’ αυτή την περίπτωση είναι ότι οι οπαδικοί «στρατοί» που δημιουργούνται, υποστηρίζονται και συντηρούνται για να εξυπηρετούν τα συμφέροντα των μεγαλοπαραγόντων του εμπορευματοποιημένου αθλητισμού, αποτελούν φυτώριο για τις φασιστικές και εγκληματικές συμμορίες. Ηδη στο διαδίκτυο συναντάμε αρκετές αναφορές για μέλη αυτής της εγκληματικής συμμορίας που υπήρξαν στελέχη της Χ.Α μάλιστα έχουν καταδικαστεί για την δράση τους. Στο θέμα αυτό θα επανέλθουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *