Eάν επιθυμεί ο κ. Καλλιάνος να αποδώσει ευθύνες ας στραφεί στις παθογένειες του ΕΣΥ

Να ευχηθούμε ότι καλύτερο στον βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Καλλιάνο για γρήγορη αποκατάσταση της υγείας του πατέρα του.

Δεν θα μπούμε στην διαδικασία να σχολιάσουμε τον διαδικτυακό διάλογο του υπουργού Υγείας Άδωνη Γεωργιάδη με το κυβερνητικό στέλεχος, ούτε θα αναφερθούμε στην ανακοίνωση του νοσοκομείου Αττικόν. Με αυτή την ευκαιρία όμως θα δούμε την μεγάλη εικόνα του ΕΣΥ όπως την περιγράφει ένα άτομο υπεράνω κάθε υποψίας για αντιπολιτευτική διάθεση. Και αναφερόμαστε στον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) Μιχάλη Γιαννάκο.

Με αφορμή την περιπέτεια του κ. Καλλιάνου που νοσηλεύεται, ο κ Γιαννάκος αναφέρει:

Η αγγειοχειρουργική κλινική όμως του νοσοκομείου Αττικόν νοσηλεύει 44 ασθενείς. Επειδή δεν φθάνουν τα κρεβάτια νοσηλεύονται πολλοί σε ράντζα και φορεία. Παρ’ ότι είναι αγγειοχειρουργική κλινική, νοσηλεύει πολλούς ασθενείς με παθολογικά προβλήματα, ασθενείς covid-19 και γίνεται τεράστια προσπάθεια από το ελάχιστο νοσηλευτικό προσωπικό να μην υπάρξει διασπορά μικροβίων”. Και αναρωτιέται ρητορικά ο ίδιος: “Τι να πρωτοκάνουν δύο νοσηλεύτριες ή στη καλύτερη περίπτωση τρείς σε κάθε βάρδια με 44 ασθενείς οι περισσότεροι σε πολύ βαριά κατάσταση“;

Το ΑΤΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ εξετάζει 1.000 ασθενείς στην κάθε  εφημερία, εισάγει περί τους 200 ασθενείς και είναι πρωταθλητής των ράντζων. Το λιγοστό προσωπικό δίνει τη ζωή του“, συμπληρώνει ο ίδιος ενώ τονίζει ότι εάν επιθυμεί ο κ. Καλλιάνος να αποδώσει ευθύνες ας στραφεί στις παθογένειες του ΕΣΥ και όχι στο προσωπικό του νοσοκομείου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *