Κι άλλο ξύλο μεταξύ δεξιών για διαφημιστικούς λόγους.

Γράφει ο mitsos175

Έχει πράγματι πλάκα να βλέπεις φασιστομαλάκες να πλακώνονται μεταξύ τους. Ο ένας έβρισε τη μάνα του άλλου, κι ναζιάρης τον έδειρε λίγο, μπροστά στις κάμερες για να μην έχουμε καμία αμφιβολία. Δοκιμασμένη μέθοδος από φύρερ Κασσιδιάρη.

Βέβαια υποψιάζομαι πως δεν είναι τυχαίος κι ο χρόνος που έπεσε το ξυλίκι. Πριν από όλα να πω στους νεογιδοκράτες υποκριτές πως τα δικά τους τα ξεχνάνε. Το τι έχει ειπωθεί και γίνει στο κυνοβούλιο (έτσι πρέπει να γράφεται) από τους γαλάζιους αλητήριους, δεν περιγράφεται. Οι Κιναλήτες φυσικά τα ξέχασαν, αφού η τωρινή τους δουλειά είναι να γλείφουν τους πισινούς των γαλάζιων τραμπούκων. Θα τα θυμίσουμε αλλού αναλυτικά.

Στο ψητό τώρα. Οι Σπαρτιάτες δεν κατεβαίνουν στις ευρωεκλογές. Μια ναζιστική συμμορία λιγότερη. Όμως υπάρχει η ΝΔ και οι υπόλοιπες φασιστικές δυνάμεις που θα εκφράσουν την καγκουριά του ακροδεξιού σκατόψυχου ρατσιστή.
Την αρχή της παραδοσιακής δεξιάς εκλογικής εκστρατείας έκαναν οι Ταλιμπάν που έστειλαν μήνυμα στους μαζοχιστές ψηφοφόρους «ψηφίστε εμάς, γιατί δέρνουμε»! Ε, να μην ακολουθήσουν και τα άλλα δεξιά παρατράγουδα; Ο τύπος που είναι με το Βελόπουλο βρίζει μανάδες. Ό,τι μπορεί κάνει ο καθένας τους. Ο άλλος που ήταν στους Σπαρτιάτες έκανε κι αυτός αυτό που ξέρει: Βάραγε! Για μένα δίνει εξετάσεις, για να πάει σε άλλο κόμμα τώρα που έκλεισε το μαγαζί των Σπαρτιατών. Ταλιμπάν, πάρτε τον, ρίχνει φάπες!

Στο μεταξύ γελάμε με τα σούργελα, αλλά το γέλιο θα μας βγει ξινό. Γιατί αποπροσανατολιζόμαστε από τα πολύ σοβαρά εγκλήματα της κυβερνητικής πολιτικής. Πόσοι ασχολούνται που καταργούνται εργατικά δικαιώματα τα όποια αποκτήθηκαν μετά από αιματηρούς αγώνες; Πόσοι ασχολούνται σοβαρά με την Οικονομία, την Υγεία, την Παιδεία κι όχι με τα επιφανειακά βαρελότα που σερβίρει η ΝΔ μέσω τηλεοπτικών οχετών;

Κάτι ακόμα. Αν αυτός που βαράει πάει στη γαλάζια συμμορία της ΝΔ (Νέας Δικτατορίας) τι θα συμβεί; Οι ΑΡΔ θα αρχίσουν το βιολογικό καθαρισμό. Χειρότερος τραμπούκος από το Βορίδη δεν υπάρχει. Ο τύπος πήγαινε με τσεκούρι να χτυπήσει κομμουνιστές. Σήμερα παριστάνει το σοβαρό, κι οι ΑΡΔ του κάνουν τεμενάδες! Καλά, η αρσενική Εύα Μπράουν είναι ό,τι πιο γελοίο κυκλοφορεί, ενώ θυμάστε τα αίσχη του Θανάτου Πλεύρη, υιού του δηλωμένου ναζί μπαμπά Πλεύρη, που χαίρεται με τους πνιγμούς προσφύγων!

Τα κριτήρια που ψηφίζουν τα γίδια της δεξιάς είναι συγκεκριμένα. Στις γυναίκες θέλουν μπούτι και στήθος. Στους άνδρες, βαρβατίλα. Αφού φυσικά ικανοποιηθεί το Νο1 κριτήριο, που είναι το ρουσφέτι, το βόλεμα, η μάσα. Έτσι ψηφίζουν. Γι αυτό είναι η ΝΔ στην εξουσία, οι ναζί στη Βουλή, μαζί με απατεώνες, Ταλιμπάν κλπ – κλπ. Το πρόβλημα δεν είναι ένας αλήτης, είναι όλοι οι εγκληματίες που καταστρέφουν συστηματικά τη χώρα. Κι αυτό δεν διορθώνεται με καμία απόφαση της άδικης ταξικής δικαστικής εξουσίας, διορθώνεται με ριζική αλλαγή.

ΥΓ: Πιστεύω πως ο Βελόπουλος θα κατσαδιάσει το βουλευτή του. Όχι γατί έβρισε τη μάνα του άλλου, αυτά τα κάνουν τα τρολ. Θα του τα ψάλλει γιατί τις έφαγε! Θα χάσει ψηφοφόρους! Πως θα ψηφίσει ο κομπλεξικός δεξιός κάγκουρας το φλούφλη που με μια φάπα έπεσε κάτω; Ντροπή!
Στο μεταξύ ο ναζιάρης που έριξε τις γρήγορες ήταν αρχικά με το Βελόπουλο! Έχασες «κελεπούρι» Βελόπουλε. Δεν είδες στις επιστολές του Ιησού τι θα γίνονταν; Σου ξέφυγε αυτή η παράγραφος…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *