ΕΣΥ φταις;

Γράφει ο mitsos175

Δίκιο έχει η Καλλιόπη. «Δεν ξέρουμε τι κληρονομά ο Καλλιάνος, για να δούμε πόσο στενοχωρημένος είναι».
Δεν εξήγησε ο βουλευτής στον πατέρα του αυτό που γράφουν ειρωνικά πολλοί στο ιντερνέτ: Πως πρέπει να υπάρξουν θυσίες για να φτιαχτεί το γεφύρι της Άρτας, οι σιδηρόδρομοι, το ΕΣΥ… ή απλά για να ανατείλει ο ήλιος, όπως έλεγαν οι ιερείς των ανθρωποφάγων στην προκολομβιανή Αμερική.

«Θα πεθάνουν, στο ’χαν πει
θα πεθάνουν, μα ψήφιζες μαζί
πριν τ’ αφήσεις ρημάδια
κι από φάρμακα άδεια
Θα πεθάνουν, στο ’χαν πει.
Τώρα κλαις, γιατί κλαις
συ δεν είσαι που ψήφιζες χτες
Το ΕΣΥ έχεις γκρεμίσει
όσα άλλοι είχαν χτίσει
τώρα τάχα γιατί κλαις;»

Μην κλαις, καλέ μου κηφήνα, αυτό ακριβώς ψήφισες. Η πολιτική σου απέδωσε: Συν μια σύνταξη στο κράτος! Όχι που θα αφήσουν τους γέρους. Αφού το είπε ο μπαμπάς αποστάτης. «Το πρόβλημα είναι πως δεν πεθαίνουν οι ηλικιωμένοι». Αυτό ακριβώς το «πρόβλημα» έρχεται να λύσει ο Κούλης. Τελική λύση, όπως με τους Εβραίους, μόνο που οι σύγχρονοι ναζί έκαναν στρατόπεδα συγκέντρωσης τα σπίτια μας!

41% πήρε η ΝΔ, στους ηλικιωμένους παραπάνω. Αυτό ήθελε ο πατέρας σου, βρε Καλλιάνε. Κι εσύ αυτό ήθελες, κι αυτό ψήφιζες στη Βουλή. Βέβαια σα γνήσιος νεοφιλελέ, ψήφισε να μην έχουν οι άλλοι δωρεάν περίθαλψη, όχι ο ίδιος ή οι δικοί του. Αλλά αυτά έχει ο ναζισμός, μανάρι μου. Όταν σκοτώσουν τους υπόλοιπους, έρχεται η σειρά σου. «Να δούμε ποιος – ποιος – ποιος θα φαγωθεί».
Λοιπόν, αγαπητέ βολεμένε της γαλάζιας εγκληματικής οργάνωσης. Αν έχεις στο μυαλό να πάρεις και αποζημίωση μην τολμήσεις να τη ζητήσεις από το δημόσιο. Ήδη πήρατε πάρα πολλά, υπερβολικά πολλά και μιλάω μόνο για τα φανερά. Ζήτα να σε αποζημιώσει ο Άδωνης ή ο Κούλης, από τα δικά τους, έχουν μπόλικα.

Ψήφισες να μην υπάρχουν ΜΕΘ. Ποιος είπε πως θα πετούσαμε λεφτά, αν φτιάχναμε ΜΕΘ; Φίλος σου είναι, ομοϊδεάτης, βρες τον και πήγαινε κλάψου σ’ αυτόν. Ζήτα εξηγήσεις κι από τον αρχηγό σου, γιατί πέθανε ο μπαμπάς σου. Θα σου πει πως δεν υπάρχει μελέτη ότι δεν πεθαίνουν οι πατεράδες των βουλευτών. Γιατί άλλη μελέτη, που να λέει, πως χωρίς περίθαλψη πεθαίνουν οι ασθενείς, υπάρχει και παραϋπάρχει.

Μη ζητάς όμως ρέστα. Εσύ κατάντησες έτσι το ΕΣΥ. Εσύ φταις, όχι το ΕΣΥ. Λούσου τα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *