Πρωτοφανές αντιπολεμικό κίνημα αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη

To πρωτοφανές αντιπολεμικό κίνημα, που γεννήθηκε στα αμερικανικά πανεπιστήμια διαμαρτυρόμενο για την αιματοχυσία στη Γάζα, αρχίζει και παίρνει διαστάσεις στην Ευρώπη. Απόψε το βράδυ, δεκάδες φοιτητές έχουν κάνει κατάληψη στο πανεπιστήμιο Sciences PO του Παρισιού, για να διαμαρτυρηθούν για την κατάσταση στη Γάζα και την υποκρισία της διεθνούς κοινότητας, που ανάλογα με τα συμφέροντα που υπερασπίζεται συμπεριφέρεται με δυο μέτρα και δυο σταθμά. Οι νέοι σε Αμερική, Ευρώπη και παγκοσμίως δεν θέλουν τους βρώμικους πολέμους τους και τους θανάτους αθώων κι ανυπεράσπιστων ανθρώπων που προκαλούν!

Την παραπάνω είδηση – διαπίστωση την αλιεύσαμε από ανάρτηση της δημοσιογράφου Μαρίας Δεναξά. Και είναι πολύ ελπιδοφόρο ότι γεννιέται ένα παγκόσμιο αντιπολεμικό κίνημα με μπροστάρηδες τους φοιτητές, ενάντια στο διαρκές έγκλημα του σιωνιστικού κράτους σε βάρος του ηρωικού Παλαιστινιακού λαού.

Η κυβέρνηση του Τελ Αβίβ ποτέ δεν θα περίμενε ότι παρ’ όλο την προπαγάνδα των ΗΠΑ και του Ισραήλ η νεολαία των ευρωπαϊκών χωρών θα αντιτασσόταν δυναμικά στο έγκλημα που συντελείτε στην Μέση Ανατολή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *