Ετσι λειτουργεί η ελληνική “δικαιοσύνη”

“Πιστεύετε ότι η βαρβαρότητα μπορεί να καταπολεμηθεί με την αθωότητα;
Θα ήταν σαν να θέλαμε να ανακόψουμε την ορμή ενός ξίφους προτάσσοντας τις αρτηρίες μας…”

Μ. Μπρεχτ

“20 μήνες με ΑΝΑΣΤΟΛΗ όταν ασελγείς ναι βιάζεις μικρά παιδάκια, 38 μήνες φυλακή ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΉ όταν καπνίσεις ένα μπάφο. Εξοχα!”, γράφαμε σε περασμένη ανάρτησή μας. Και φυσικά την ίδια ευμενή αντιμετώπιση έχουν και οι μπάτσοι κάθε φορά που θα βρεθούν κατηγορούμενοι. Το είδαμε και σήμερα με την ποινή – χάδι που επιβλήθηκε στον αστυνομικό – οδηγός του υπηρεσιακού οχήματος της Ντόρας Μπακογιάννη, ο οποίος καταδικάστηκε σε τριετή φυλάκιση με αναστολή, καθώς κρίθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία από αμέλεια, του Ιάσονα. Είναι μια δικαστική απόφαση που προκαλεί αντιδράσεις και έκρηξη οργής, αλλά αναμενόμενη.

Συμβαδίζει απόλυτα με την δικαστική απόφαση που αφορούσε μπάτσους που βασάνισαν άγρια και κατέστησαν μόνιμα ανάπηρο ένα νέο άνθρωπο τον Χρήστο Χρονόπουλου και η “δικαιοσύνη” τους, τους “τιμώρησε” με 3 χρόνια φυλάκιση με αναστολή!

Να κάνουμε και μια πρόβλεψη. Στα μαλακά θα πέσουν όποτε γίνει η δίκη τους οι δολοφόνοι μπάτσοι του Νίκου Σαμπάνη,του Κώστα Φραγκούλη και Χρήστου Μιχαλόπουλου, κρατικές δολοφονίες ρομά που μπορεί να χαρακτηριστούν και ταξικά εγκλήματα. Δυστυχώς και πρέπει να το αναγνωρίσουμε η “δικαιοσύνη” τους κάνει “παιχνίδι” σε γήπεδο κοινωνικού εκφασισμού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *