Σκοπιμότητες χθεσινών δηλώσεων προερχόμενων “υπό απυλώτου υφυπουργικού στόματος”!

Γράφει ο Νίκος από Βόλο

Το διάβασα και δε το πίστευα! Μέσα σε λίγες μέρες πάλι τα ίδια; Πάλι ξανά σε πρώτο πλάνο το ίδιο “προσώπατο” και τα όσα “ηρεύξατο”, τουτέστιν όσα μας ξέρασε κατάμουτρα ο …” στόμας” του; Ξανά πρώτο θέμα στις ειδήσεις ο εξοχότατος κ. Βαρτζόπουλος; Δεύτερη φορά παρόμοιες δηλώσεις από το ίδιο μούτρο μέσα σε δέκα μέρες!

Είπα να το ψάξω λιγάκι το γιατί κι έτσι έριξα μια ματιά στη λίστα των θεμάτων… ημερήσιας και νυχτερινής διατάξεως που έπρεπε να επικυρώσει το γνωστό …”Κοινοβούλιον” στη μάζωξη της 29ης Απριλίου ενεστώτος έτους. Και τότε κατάλαβα το τι και το γιατί της υπόθεσης. Ε, λοιπόν εγώ πιστεύω ότι εδώ μας δουλεύουν οργανωμένα και ψιλό γαζί, αναδεικνύοντας ένα σκέτο μηδενικό σαν το Βαρτζόπουλο σε πρώτη μούρη και πρώτο θέμα στις ειδήσεις, ακόμα και σε εφημερίδες σαν αυτή “των Συντακτών“!

Νομίζω δηλαδή ότι εντελώς σκόπιμα έγιναν οι δηλώσεις αυτουνού του μουσάτου φασισταρά (“υφυπουργού υγείας”, λέει) χτες 29 του Απρίλη 2024, ώστε να αποσπαστεί ολοκληρωτικά η προσοχή εκατοντάδων χιλιάδων τηλεθεατών (κι όχι μόνο) από το γεγονός ότι την ίδια ακριβώς μέρα η θατσεροχουντική συμμορία του Μητσοτάκη έβαζε την ταφόπλακα στο εναπομείναν Εθνικό Σύστημα Υγείας! Γιατί αυτό έγινε χθες με την ντροπολογία του άλλου κατάμαυρου κι αδίστακτου χουντοφασίστα, του προϊσταμένου στο ίδιο αυτό υπουργείο όπου σιτίζεται και ο Βαρτζόπουλος, εκείνου του διαβόητου τηλε-τσιρίδα κυρίου “Μπουμπούκου”…

Με τη ντροπολογία αυτή τα 158 (παρόμοια με δαύτον) είτε νεόφυτα μπουμπούκια είτε και εντελώς παραγινωμένα και μισόξερα λοιπά δηλητηριώδη χορτάρια της κυριλέ δεξιάς φασιστο-μαφίας έδωσαν πλέον και επίσημα το ελεύθερο στους στυγνούς μεγαλεμπόρους της ανθρώπινης υγείας να χρησιμοποιούν εντελώς νόμιμα για τις μπίζνες τους όλες ανεξαιρέτως τις υπάρχουσες υποδομές στα κατ’ όνομα “δημόσια νοσοκομεία”. Να μπουκάρουν κι εκεί και να αλωνίσουν. Μπάτε σκύλοι, αλέστε!

Έτσι η πινοτσετική σπείρα του Μητσοτάκη ολοκληρώνει το έγκλημα της εμπορευματοποίησης της υγείας. Αφού σκόπιμα διέλυσε κάθε έννοια δημόσιας και δωρεάν παροχής υγείας, από χτες έφερε τους σουπερμαρκετάδες των αντίστοιχων υπηρεσιών μέσα στα χειρουργεία και στα διαγνωστικά μηχανήματα, που τα πλήρωσε και τα πληρώνει από το αίμα και τον ιδρώτα του ο ελληνικός λαός, ώστε οι φραγκοφονιάδες αυτοί να αυξήσουν κι άλλο τα κέρδη τους, με το αζημίωτο φυσικά για το καθεστώς, από πάσης απόψεως…

Ο λαός υποχρεούται πλέον να αγοράζει από τους μεγαλομπακάληδες, μέσα σε δημόσια νοσοκομεία, ιατρικές πράξεις, για τις οποίες έχει ήδη ο ίδιος αδρά προπληρώσει και για τις οποίες πληρώνει καθημερινά το τίμημα της υποδομής, αυτής που εφεξής θα χρησιμοποιηθεί για τις μπίζνες τους από τους ιδιώτες μεγαλομπακάληδες με τις άσπρες μπλούζες (Χασάπηδες τους είχε χαρακτηρίσει πριν σαράντα χρόνια ένας πασίγνωστος “τρελάρας” σκηνοθέτης του θεάτρου, αλλά αυτό ακούγεται πολύ μακάβριο στην υπόθεσή μας!).

Οι νοσηλευτές και οι γιατροί του ΕΣΥ υποχρεούνται εφεξής να αποδεχτούν και να συνδράμουν την κερδοσκοπική αυτή λαίλαπα! Μήπως το ίδιο δεν γίνεται με το δίκτυο του ηλεκτρικού ρεύματος και της τηλεφωνίας που παραδόθηκε σε αντίστοιχους μεγαλεμπόρους; Μήπως το ίδιο δεν συμβαίνει με το εθνικό οδικό δίκτυο της χώρας και τους μεγαλοεργολάβους; Με τα λιμάνια και τα αεροδρόμια;

Προκειμένου λοιπόν να μη βγει αυτό που γίνηκε χτες βράδυ στο γνωστό λογοκοπείο της πλατείας Συντάγματος ως πρώτο θέμα της επικαιρότητας, προφανώς κρίθηκε από τους Αμερικάνους ίματζ μέικερς του σάπιου καθεστώτος ότι θα ήταν απείρως προτιμότερο να προβληθεί στα κανάλια κάτι άλλο, ας πούμε ένας σκυλοκαυγάς για τα πρωινάδικα και στα μεσημεριανάδικα δελτία κουτσομπολιού σχετικός με το … άπειρο βάθος και το … πραγματικό νόημα δηλώσεων σαν κι αυτού του κοστουμαρισμένου υφυπουργικού …γκεσταπίτη με το μούσι, που μάλλον το αφήνει αξούριστο για θυμίζει “διανοούμενο” και για να κρύβεται (πίσω από αυτό το μακιγιάζ) το πραγματικό χιτλερικό του υφυπουργικό μουσούδι…

(Σαν άλλος “Ηγεμών εκ Δυτικής Λιβύης”, όπως θα τον σατίριζε, αν ζούσε και τον έβλεπε, ο μέγιστος Καβάφης. Μόνο που τούτος εδώ ο “ηγεμών”, εν αντιθέσει με εκείνον του καβαφικού ποιήματος άρχισε να το πολυανοίγει το στόμα του τώρα τελευταία και έτσι να μην μπορούν να κρυφτούν με τίποτα οι…δεινοί βαρβαρισμοί του! Μόνο που τώρα, στην εποχή της έσχατης καπιταλιστικής βαρβαρότητας, αυτοί οι βαρβαρισμοί του κάθε παρόμοιου Βαρτζόπουλου μπορούν να δώσουν… θέμα πιασιάρικο στην οθόνη, για να ξεχνιούνται τα πιο θανατηφόρα νέα της ημέρας…)

Και το κόλπο έπιασε. Μπίνγκο! Σήμερα 30-4-2024 βάζω στοίχημα ότι είναι απείρως περισσότεροι αυτοί που άκουσαν ότι έκανε δηλώσεις περί του …εκ φύσεως επιθετικού ανδρισμού ο …βαθυνούστατος υφυπουργίσκος και ομοϊδεάτης του κ. “Μπουμπούκου”, παρά αυτοί που έμαθαν τι γράφει η εγκληματική τροπολογία του ίδιου υπουργείου υγείας για το οριστικό τέλος του ΕΣΥ.

Άλλωστε όπως λέει κι ένας φίλος μου, είναι πολύ περισσότεροι εκείνοι που καθημερινά ακούνε τα κουτσομπολιά της τηλεόρασης ή διαβάζουν την κάθε… “Εσπρέσσο”, από κείνους που διαβάζουν το “Ριζοσπάστη” ή το “Βαθύ Κόκκινο”… Εκεί μας έχουν καταντήσει ως λαό. Εκεί και στηρίζονται όσοι ξαμόλυσαν ξανά το Βαρτζόπουλο στις οθόνες- δηλητήριο για να ξεράσει τις απύθμενες βλακείες του, που όμως αποτελούν την πεμπτουσία της δεξιάς ιδεολογίας και πρακτικής.

Έτσι δουλεύει όλη αυτή η συμμορία της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο. Οργανωμένα και αδίστακτα… Ο Βαρτζόπουλος είναι ένα πρωταγωνιστικό -στην παρούσα φάση- εξάρτημα όλης αυτής της μηχανής της απάτης και της τυραννίας. Κι έτσι θα …μας δουλεύει αυτή η μηχανή του σκότους, μέχρι να μπορέσουμε να δώσουμε οριστικό τέλος στην εγκληματική της δράση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *