Σκοτώνεις 104; Πλημμέλημα και πας σπίτι σου.

«Μαύρη η μέρα για τη δικαιοσύνη σήμερα», έγραψε σε ανάρτησή της χτες η Μαρία Καρυστιανού, σχολιάζοντας την απόφαση του δικαστηρίου για την τραγωδία στο Μάτι, η οποία έκρινε ενόχους μόλις 6 από τους 21 κατηγορούμενους, στους οποίους επιβλήθηκαν ποινές – χάδι κι αυτές εξαγοράσιμες.

«Αίσχος», «Ντροπή», «Τους κάψατε ξανά», και με παρόμοιες εκφράσεις σχολίασαν συγγενείς των θυμάτων της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι, την ετυμηγορία του δικαστηρίου, καθώς είδαν τους συνολικά 21 κατηγορουμένους να πηγαίνουν στα σπίτια τους αφού οι 15 εξ αυτών κρίθηκαν αθώοι, και γιατί οι ποινές των έξι που κηρύχθηκαν ένοχοι μετατράπηκαν σε χρηματικές προς 10 ευρώ την ημέρα.

Δεν θα μπούμε στην διαδικασία να σχολιάσουμε την δικαστική ετυμηγορία. Θα αρκεστούμε σε ένα απόσπασμα από την τηλεοπτική τοποθέτηση που έκανε ο συγγενείς θύματος Αγγελος Κοντοθάνος.

Θα ‘ρθουν και άλλα Τέμπη, δεν ξέρουμε ποιανού τα παιδιά θα είναι στην επόμενη τραγωδία, σίγουρα πάντως αυτοί που θα έπρεπε να τιμωρηθούν δεν θα τιμωρηθούν.

Κλωτσάς γάτα; 30.000€ και κακούργημα. Και ορθώς. Σκοτώνεις 104; Πλημμέλημα και πας σπίτι σου. Με 10€/μέρα.

Πετάς μπογιές στην Βουλή, όπως είχαν πετάξει 2 μέλη του Ρουβίκωνα; 30.000 € ο καθένας εγγύηση, Λίγο λιγότερο από όσο θα πληρώσουν αυτοί οι κύριοι σήμερα. Για μπογιές στη Βουλή.

Μην απορείτε λοιπόν γιατί πήρα μια καρέκλα και την πέταξα. Προς τον Ματθαιόπουλο. Τον πρώην Υπαρχηγό της Πυροσβεστικής. Αυτόν που έλεγε στον πραγματογνώμονα να θάψει τα στοιχεία. Λες και δεν έφταναν οι νεκροί που θάψαμε, έπρεπε να θαφτούν και τα στοιχεία.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *