Ναζισμός: Το χειρότερο των εγκλημάτων.

Γράφει ο mitsos175

2 Μαΐου 2014, Οδησσός: Ναζί εγκληματίες βασανίζουν, δολοφονούν και καίνε 42 ανθρώπους στο κτήριο του συνδικάτου, οι οποίοι μαζί με άλλους διαμαρτύρονταν για το φασιστικό πραξικόπημα των Νατοϊκών πρακτόρων. Οι νεκροί στους γύρω δρόμους ξεπέρασαν τους 150, ενώ οι τραυματίες ήταν εκατοντάδες.

Οι ναζί προδότες και πράκτορες της CIA μόλις πήραν την εξουσία άρχισαν να καταδιώκουν τις μειονότητες, ιδιαίτερα όσους μιλούσαν Ρωσικά. Αποτέλεσμα ήταν ο ξεσηκωμός των κατοίκων της Ανατολικής Ουκρανίας και ιδιαίτερα των περιοχών της Κριμαίας και του Ντονμπάς, όπου με δημοψηφίσματα αποφάσισαν την ανεξαρτησία τους. Ήταν η αδιαλλαξία των Ουκρανών φασιστών που ξεκίνησε τον πόλεμο του 2014 και οδήγησε στον πόλεμο με τη Ρωσία.

Οι ναζί έτσι κάνουν πάντοτε. Από τη Γερμανία του Χίτλερ ως την Ουκρανία του Ζελένσκι, οι ναζί σφαγιάζουν κι εξωθούν τα πράγματα στα άκρα. Καθόλου τυχαίο πως όπου υπάρχει ναζισμός ακολουθεί πόλεμος είτε με άλλα κράτη, είτε εμφύλιος. Στην περίπτωση της Ουκρανίας και τα δύο.
Τα τέρατα των παραστρατιωτικών φονιάδων του Αζόφ πανηγύριζαν για τα στυγερά εγκλήματα που έκαναν εις βάρος άοπλων ανθρώπων στις 2/5/2014. Είναι οι ίδιοι δειλοί που αρνούνται να πάνε στο μέτωπο να πολεμήσουν τους Ρώσους. Θρασίμια, δολοφόνοι, τα βάζουν μόνο με όσους δεν οπλοφορούν. Οι Ρώσοι τσάκισαν χιλιάδες από δαύτους σε Μαριούπολη, Αβντίιβκα και αλλού, έτσι τα φίδια κρύβονται στα μετόπισθεν, αναγκάζοντας ανθρώπους που δε θέλουν να πολεμήσουν, να γίνουν τροφή για τα κανόνια.

Ο μόνος τρόπος ενός άμεσου τερματισμού του πολέμου είναι μια Επανάσταση στην Ουκρανία, όπου οι ναζί θα χάσουν την εξουσία. Όμως έχουν τη στήριξη του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, οι οποίοι θέλουν να πολεμήσουν τους Ρώσους ως τον τελευταίο Ουκρανό. Η καταστροφή που προκάλεσαν οι ναζί με τις ενέργειές τους είναι αντίστοιχη ή και μεγαλύτερη της Μικρασιατικής καταστροφής, που ήταν κι αυτή αποτέλεσμα ενός ηλίθιου εθνικισμού.

Οι Ουκρανοί έχασαν σίγουρα πάνω από 500.000 στρατιώτες. Οι πρόσφυγες και οι πληγέντες από τον πόλεμο αγγίζουν το 1/5 του πληθυσμού της χώρας! Σχεδόν όλες οι υποδομές είναι κατεστραμμένες, ενώ η Ουκρανική Οικονομία, δεν υπάρχει καθώς ο προϋπολογισμός πάει όλος στους εξοπλισμούς και η χώρα ζει με δανεικά. Είναι τρις χειρότερα από μας όταν μας έβαλαν τα Μνημόνια, αφού η καταχρεωμένη Ουρανία δεν μπορεί να πληρώσει σεντ. Όμως η Δύση συνεχίζει να στέλνει, δις όχι πλέον για να νικηθούν οι Ρώσοι, αλλά για να συνεχίσουν τον πόλεμο!

Οι Ρώσοι νικούν παρά τις προσπάθειες του ΝΑΤΟ και τις τελευταίες μέρες έχουν προελάσει δεκάδες χιλιόμετρα σπάζοντας και τη δεύτερη αμυντική γραμμή των Ουκρανών. Η Οδησσός δέχεται ισχυρά πλήγματα και χθες καταστράφηκε το αρχηγείο διοίκησης της νότιας ομάδας του Ουκρανικού στρατού. Μπορούμε να το πούμε και απονομή δικαιοσύνης για το στυγερό έγκλημα που έκαναν οι ναζί πριν ακριβώς 10 χρόνια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *