Μητσοτάκης: Το χουντικό πλυντήριο

Γράφει ο mitsos175

Από την πρώτη στιγμή που έπεσε η εγκληματική χούντα του προδότη Παπαδόπουλου οι δεξιοί της ΝΔ έκαναν ό,τι μπορούσαν για να πέσουν στα μαλακά οι πραξικοπηματίες. Συνεργοί τους στο έγκλημα ήταν οι δικαστές, που τον καιρό της χούντας καταδίκαζαν αγωνιστές και έστελναν αθώους στο θάνατο, τη φυλακή ή την εξορία. Έτσι 104 καθάρματα, φασίστες, προδότες, τη γλυτώνουν, αφού οι δικαστές χαρακτήρισαν «στιγμιαίο» το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967, παρόλο που η χούντα κράτησε 7 χρόνια και η καταστροφή που έκανε ακόμα και σήμερα!

Ο αποστάτης Μητσοτάκης, πατέρας του σημερινού χουντικούλη, αποφυλακίζει τους δικτάτορες, όταν πήρε την εξουσία, ενώ πολλά χρόνια πριν δεν έκρυβε τις προθέσεις του, ζητώντας αποφυλάκιση για λόγους επιείκειας, δήθεν γιατί η δημοκρατία είναι ισχυρή και άλλες τέτοιες αρλούμπες, στην πραγματικότητα όμως για να έχει τους ψήφους των ακροδεξιών αποβρασμάτων.

Το ίδιο κάνει ο υιός του με την αποφυλάκιση του εγκληματία Μιχαλολιάκου. Είναι το ίδιο παλιοτόμαρο που δεν δίνει μια άδεια στον Κουφοντίνα, παρόλο που τη δικαιούται. Εκεί δεν υπάρχει ούτε επιείκεια, ούτε ισχυρό πολίτευμα. Πρόκειται φυσικά για προκλητική απόφαση, στην ουσία για προεκλογικό ρουσφέτι. Οι φασίστες σίγουρα χάρηκαν και θα το ρίξουν πάλι δαγκωτό στο Μητσοτάκη ώστε να μπορέσει, μαζί με τη νοθεία που ετοιμάζει, να κρύψει τη μεγάλη φθορά της ΝΔ από την ακρίβεια, τα σκάνδαλα κλπ.

Δεν είναι βέβαια μόνο ο Μητσοτάκης που αποφυλακίζει τους πιο αδίστακτους και επικίνδυνους εγκληματίες που φυσικά όχι μόνο δε μετάνιωσαν αλλά ετοιμάζουν νέες δολοφονίες. Ο Μιχαλολιάκος έπρεπε να φάει ισόβια για το τυφλό δολοφονικό χτύπημα στο ΡΕΞ το 1978, που ήταν ο ορισμός της τρομοκρατικής ενέργειας. Αφού βγήκε έκανε τη συμμορία της Χρυσής Αυγής για να σκοτώνει αθώους. Τώρα θα κάνει κάτι άλλο εκτός, αν ο κόσμος τον προλάβει και τον δέρνει καθημερινά, γιατί μόνο αυτό καταλαβαίνουν οι ναζί και την κρεμάλα.

Γιατί τα κάνουν αυτά οι νεοδημοκράτες; Γιατί δολοφονούν οι φασίστες και κάνουν τα χειρότερα; Γιατί μπορούν! Γιατί δεν βρίσκεται κανένας να τους σταματήσει. Όποτε νιώθουν ισχυροί αυτά κάνουν. Μόνο αν αντιδράσει ο κόσμος μαζεύονται για λίγο και μετά συνεχίζουν.

Όπως είπαμε δεν είναι μόνο οι ναζί που ξεπλένονται κι αμολιούνται για να σκοτώσουν ξανά. Δολοφόνοι, παιδεραστές, κάθε είδους καθάρματα, έχουν τις πλάτες της ΝΔ. Καλαμπόκας. Κανονικά έπρεπε να είναι μέσα. Είναι διευθυντής σε τράπεζα. Νόμιζα πως θέλουν λευκό ποινικό μητρώο, αλλά μάλλον η δολοφονία ενός αγωνιστή – καθηγητή στο βιογραφικό του μέτρησε υπέρ του! Κορκονέας, άλλοι μπάτσοι – γουρούνια – δολοφόνοι, που εκτέλεσαν ανήλικους, δεν μπήκαν ούτε μια μέρα φυλακή και βέβαια ο Μίχος, ο Λιγνάδης, όλο το κατακάθι του βούρκου.

Η γαλάζια συμμορία, όσο έχει την εξουσία, θα συνεχίσει να κάνει αυτό που κάνει δεκαετίες. Να χρησιμοποιεί παρακράτος και υπόκοσμο για να μας εκμεταλλεύεται. Μόνο όταν χάσουν την κουτάλα μαζεύονται για λίγο…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *